"ЛНР" та "ДНР" не знають, що таке дитинство

14 грудня 2016, 17:31
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
166
 ЛНР  та  ДНР  не знають, що таке дитинство

Проросійська пропаганда впливає на свідомість жителів тимчасово окупованих територій, а тим паче на не сформовану ще точку зору дітей

На українських телеканалах час від часу з’являються відеосюжети, у яких діти початкових класів в унісон підіймають руки до гори на запитання вчителя: «Хто із «героїв-бойовиків» «ДНР» чи «ЛНР» зображений на фотографії?». А скільки емоцій в окремих представників старшого покоління, які ще досі не можуть забути часи комунізму, викликають сюжети, де діти на окупованих територіях вступають в піонерські загони та клянуться не зрадити батьківщині, так як це було у м. Макіївка.

Можливо й справді дітям вселили певні ідеологічні переконання, адже не секрет, що проросійська пропаганда впливає на свідомість жителів тимчасово окупованих територій, а тим паче на не сформовану ще точку зору дітей.

Проте, яким буде розчарування молодого покоління, коли «ідоли-бойовики» почнуть здійснювати їхнє вербування з метою використання як інформаторів, а то й у якості «живого щиту». Вказаний факт отримав підтвердження у щорічному звіті Державного департаменту США щодо ситуації із торгівлею людьми у світі.

І якби не волав журналіст-сепаратист інформаційного порталу «Антифашист» Віталій Скороход, що: «в українців, зокрема представників Західної України, немає ні розуму, ні сорому, ні почуття власної гідності, ні елементарної ввічливості», очевидним є те, що жодний українець, який є господарем на своїй землі, чоловіком та батьком, ніколи не дозволить топтати ворожими берцами колоски пшениці, а тим паче скривдити своїх рідних та близьких, чого не можна сказати про жодного меркантильного бойовика!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дети,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.