Реформи по фільмам чи делетанти вперед!!!

12 грудня 2016, 18:00
Власник сторінки
Громадський діяч, адвокат
0
171

«Что наша жизнь? Игра! Добро и зло – одни мечты! Труд, честность – сказки для бабья. Кто прав, кто счастлив здесь, друзья? Сегодня ты, а завтра я!»

 - Строка із ліберто опери П.І.Чайковського «Пиковая дама»,по повісті А.С.Пушкіна. Автор лібрето – Модес Ілліч Чайковський, брат П.І.Чайковського.

9.12.2016 року, на телеканалі 3S.tv у передачі «Шустер Live», виступав Антон Геращенко – позаштатний радник міністра Внутрішніх справ України, який прийшов з глибоким аналізом ситуації в Княжичах. Без образ скажу, мене вразило те, що він вивчав роботу органів внутрішніх справ по одному-єдиному фільму «Место встречи изменить нельзя». Не сперечатимусь, фільм гарний та дуже відомий, сам його із задоволенням дивлюсь.  Але, з цього виходить, що не потрібна вища освіта, не потрібне навчання та досвід роботи, а можна лише подивитись 5 серій, кожна з яких замінить курс навчання в престижному ВУЗі і аналізуй спокійно, апелюй фактами із життя героїв фільму, порівнюй з КОРДом і новою поліцією.

 Взагалі, навіщо вища освіта? Може закриємо Академію внутрішніх справ, всі юридичні ВУЗи, а для всіх бажаючих «знатаков», натягнемо білу простинь та ввімкнемо «Место встречи изменить нельзя», як у фільмі «Человек с бульвара Капуцинов»?

 Схоже, що грузинські реформатори, що Хатія Деканоїдзе, що Ека Згуладзе, вивчали, як ведуть себе поліцейські по фільму за участю Луї де Фюнеса. З таким успіхом, Геращенко може бути радником міністра охорони здоров’я, при чому вивчати буде не по фільму «Доктор Хаус», а мабуть, по фільму «Госпіталь Нікербокер», або «Містер Піпкін в госпіталі». То може Геращенко ще буде робити детальний глибокий аналіз української армії, після перегляду фільму «Містер Піпкін в армії»?

Зорян Шкіряк теж мабуть вивчає суспільство по фільмах, наприклад «Вонючка», в якому згідно з відомостями очевидців, в лісах і болотах Пенсільванії мешкає кепсько пахнущий аналог снігової людини, якого місцеві жителі ласкаво кличуть вонючкою, чи судячи по собі, що від нього смердить, називає український народ смердючками?

Дуже цікавим, на моє переконання, є той факт, що людина, яка так натхненно та з ентузіазмом розповідає про патріотизм, досі не може вивчити державної мови.

Є тут й інше питання –  Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», в якому забороняють радянські символи, і в цей же час,  радник міністра внутрішніх справ, популяризує роботу радянської сталінської міліції. Звичайно, я говорю про це з долею іронії, проте це неподобство, це зрада!!! Це явно перемога «сталінської» міліції ! Ай-яй-яй, як так можна! Виходить, що в принципі розвиток реформи поліції зводиться до того, що поліція  має повернутись в кінець 40-х - початок 50-х років ХХ століття. Ще залишилось взяти старий автобус , на якому пересувалась оперативна група тих років і замість Пріусів (навіщо? Все одно вони їх бють), роздати поліції.  Хоч може тоді автобус не розібють? А може краще кожному патрулю видати по «Богдану», і відоме підприємство буде завантажене роботою?

Антон Геращенко унікально також прокоментував виступ Кoнстянтина Стогнія. Жодного контраргументу, тільки: «він же колись при комусь працював..», а чи не задумувався Антон Геращенко, що з часом ті, хто працюють сьогодні, такі, як і він сам, будуть визнані нерозумними?

Тому, як вже неодноразово доводила українська влада, для того, аби бути представником уряду та виступати із гучними заявами по телебаченню, їм не заважають ні брак вищої юридичної освіти, ні відсутність досвіду роботи, ні наявна судимість. Достатньо подивитись фільм та на основі художньої картини робити обєктивний та глибокий аналіз подій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: полиция,Савик Шустер,Шустер Live,Шкиряк,Антон Геращенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.