Олег Верник взяв участь у нараді з питань врятування вугільної галузі

09 грудня 2016, 00:36
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
55
Олег Верник взяв участь у нараді з питань врятування вугільної галузі
Олег Верник та Оксана Сироїд

поверненню приХватизованих шахт у державну власність нема альтернативи!! тільки робітничий контроль та тотальне робітниче самоврядування - ось наша відповідь на потреби часу!!!

Тільки в 2016 році наша Всеукраїнська незалежна профспілка "Захист праці" прорвалася у вугільну галузь України та створила перші свої осередки серед гірняків Волині. Мені поки вкрай не вистачає досвіду і розуміння проблематики вугільної галузі України і тому я дуже вдячний депутатам від "Об'єднання Самопоміч" та особисто Заступнику Голови Верховної Ради України Оксані Іванівні Сироїд за запрошення взяти участь у нараді з приводу реформи/врятування вугільної галузі України. Відбулася вельми цікава та глибока дискусія із участю депутатів ВР та заступників Міністра енергетики та вугільної промисловості України. Принаймні, я ще раз впевнився у тому, що свого часу найбільш прибуткові шахти були приватизовані відомими усім олігархічними угрупованнями, а в державній власності на даний час залишаються достатньо проблематичні з точки зору видобутку вугілля та рентабельності шахти. Принаймні, ситуація буде залишатися вкрай поганою поки не буде суттєво реформована система державного управління шахтами. Мій колега по "Захисту праці" та мій радник з вугільної галузі Дмитро Міхеєв абсолютно справедливо зазначив у своєму виступі, що дуже дивним та одночасно прозорим виглядає той факт, що збиткові державні шахти після їх приватизації миттєво стають прибутковими та успішними... 

Олег Верник, Голова ВНПС "Захист праці"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: профспілки,Волинь,Самопоміч,Самопомощь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.