Ким насправді є Михо Саакашвілі

28 листопада 2016, 17:21
Власник сторінки
менеджер
6
613
Ким насправді є Михо Саакашвілі

Чи не викликає у вас подив той факт, що Михайло Саакашвілі довго не затримується ні на одному місці і як правило з гучним скандалом або кримінальним переслідуванням залишає свою посаду.

Чому такий реформатор, прихильник європейських цінностей, непримиримий борець з корупцією так безславно покинув рідну Грузію, чому провально програв останні вибори у рідній країні, чому із скандалом покинув посаду губернатора Одеської області, зваливши всі невдачі та прорахунки на чинну владу в Україні.
А відповідь вона лежить на поверхні, М. Саакашвілі є ніхто інший як звичайний популіст та марнослов, який на початку після свого призначення робить багато обіцянок, за які потім не відповідає, створює масивні імітації бурхливої діяльності із скандальними звільненнями та відставками чиновників різного рівня, яких він нібито підозрює в корупції, публічно виганяє з нарад та засідань керівників різних установ та відомств, вчиняє скандали з міністрами (всім запам’ятався випадок із його скандалом з А. Аваковим під час засідання Уряду, під головуванням Президента України)…..
А де ж його реальні реформи в Одеській області, де ці європейські зміни, чим він реально змінив Одещину, а якщо пригадати той показовий випадок з ремонтом однієї з найгірших автомагістралей України, траси Одеса – Рені, коли для його популістського виступу по телебаченню побудували 200 метрів дороги, а після його від’їзду все покинули та навіть техніку забрали….
Відповідь одна Україні не потрібен ще один марнослов, популіст, який тільки наводить смуту в нашій країні і без того у складний для неї час…                      
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.