Соцмережі, як засіб впливу на політику України

24 листопада 2016, 10:08
Власник сторінки
1
48

Після усвідомлення «кремлівськими дирижерами» того, що проект «Новоросія» не виправдав покладених на нього надій, єдиним виходом для них залишилися спроби дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію.

Після усвідомлення «кремлівськими дирижерами» того, що проект «Новоросія» не виправдав покладених на нього надій, єдиним виходом для них залишилися спроби дестабілізувати, а проще кажучи, «розхитати» суспільно-політичну ситуацію в нашій країні. Нажаль, через надмірну довіру населення до «псевдопатріотичних» пабліків та груп у соціальних мережах (особливо, мережах російського походження) вони домоглися у цьому певних успіхів.

Велика кількість фейкових «ніби-патріотів» у вищезгаданих соціальних мережах закликають до повалення діючої влади України зовсім не розмірковують о наслідках своїх дій для України зі сторони РФ. Відволікання уваги громадян України від зовнішньої агресії країни-окупанта та «стравлювання» українців між собою надасть змогу агресорам «перегрупувати» свої сили та зруйнувати єдність держави з середини, як кажуть у класичному виразі – «розділяй та володарюй!».

Читаючи заклики виходити на третій Майдан від багатьох «патріотичних» груп у соціальних мережах, мало хто вирішує дізнатися більше про те, хто його зве та з якою метою. Чи можуть справжні патріоти своєї держави намагатися організувати такий споконвічно український акт народного волевиявлення як «Майдан», тим часом, судячи з їх ІР-адрес, знаходячись на території Росії?

Виходить що так, наприклад, активний користувач соціальних мереж, відомий блогер, організатор заходів та адміністратор групи «Патриоты Украины» під псевдонімом «Степан Мазур» (справжнє ім’я, або, навіть, імена авторів невідомі) вже майже рік активно закликає до повалення діючої влади та організації масових заворушень, навіть не приховує цього. «Меня обвинили в том, что я пишу с территории России? Так все верно. Я, как и миллионы моих земляков, были вынуждены уехать отсюда на заработки» - відповідає Мазур у своєму ЖЖ на звинувачення його у тому, що він «маріонетка Кремля». А хіба справжній патріот своєї держави поїде працювати «на благо» країни, яка в цей же час вбиває його співвітчизників?   І чи не за пости в Інтернеті йому платять гроші на його «заробітках»?

На превеликий жаль, на просторах мережі Інтернет «пасеться» не один такий Степан Мазур…

Одже, будьте пильними! Перевіряйте інформацію та керуйтеся своїми мізками, а не настановами ворожих пропагандистів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.