Через безвідповідальність з боку "керівництва" міста Ізюм сталася трагедія!

09 листопада 2016, 19:47
Власник сторінки
журналист
0
154
Через безвідповідальність з боку  керівництва  міста Ізюм сталася трагедія!
Скан-копія листа, в якому ізюмчанку інформують про виділення аж 200 гривень матеріальної допомоги на операцію.

Дутий популізм з боку керманичів міста Ізюм, що на Харківщині, вартував ізюмчанці зору.

Ще не так давно "керівництво" міста Ізюм хизувалося тим, що надає ізюмчанам грошову допомогу на лікування. Хизувалися, що розміри грошових одноразових допомог коливаються від 2000 до 10000 гривень.
Так воно і є. І по 5000 і по 10000 гривень допомоги "керівництвом" Ізюма надаються, але тільки "своїм". На всіх інших ізюмчан чиновникам просто плювати.
Так, одна із мешканок Ізюма звернулася до мерії Ізюма з медичними показами і приписами на дороговартісну операцію на очах. Прохала про допомогу. І їй допомогли. Виділили, аж 200 гривень. Посміялися "боги життя".
Як результат, сьогодні та бідолашна жінка, так і не змігши назбирати необхідні кошти на операцію, попросту осліпла. "Керівництво" міста ізюмчан за людей не вважає!
І це сталося в той час, коли ці самі чинуші, ізюмського розливу, не цураються собі улюбленим оформляти премії та 100% надбавки, а також ряд інших виплат, отримуючи в цілому місячний дохід, який можно порівняти хіба що з прем"єрським.
Висловлюю щирі сподівання, що дану публікацію прочитають вище стоячі чиновники та правоохоронці, та зрештою звернуть увагу на те, що коється в "анклаві безправ"я" під назвою Ізюм та вживуть належних законних заходів реагування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.