Гребенюк та Руда спекулюють на студентах

07 листопада 2016, 11:51
Власник сторінки
2
128

Шановні власники земельних паїв та колектив бувшого Державного підприємства «Іллінецьке».

Шановні власники земельних паїв та колектив бувшого Державного підприємства «Іллінецьке». Доводимо до Вашого відома, що станом на 2007 рік Іллінецький державний аграрний коледж та Державне підприємство «Іллінецьке» заборгували Вінницькому національному аграрному університету декілька мільйонів гривень. Рішенням суду була затверджена мирова угода, відповідно до якої сума боргу була розподілена між Іллінецьким державним аграрним коледжем та Державним підприємство «Іллінецьке».

Студенти Вінницького національного аграрного вдячні колективу Іллінецького коледжу, який за чотири роки (2008-2011 рр.) в повному обсязі розрахувався з університетом. В той же час, керівники Державного підприємства Гребенюк Олексій Володимирович та Руда Антоніна Сергіївна  зробили все аби гроші, що належать університету, залишились для них особисто. Різними оборудками вони заволоділи майном державного підприємства, автомобілями та урожаєм зерна, соняшника, молочним стадом і захопили у створене ними приватне підприємство КСП «Іллінецьке».

Незважаючи що за рішенням суду виконавча служба намагалась описати майно та кошти в сумі боргу, Гребенюк та Руда хитро маніпулювали закриваючи одні рахунки і відкриваючі інші. Так їм вдалось кошти, належні для покращення умов навчання студентів, перекачати в свої власні кишені.

Тому ми, студенти, звертаємось до Вас, наших батьків, вплинути на шахрайські дії Гребенюка та Рудої і повернути належні кошти в сумі один мільйон вісімсот тисяч гривень.     

П'ять тисяч студентів Вінницького національного аграрного університету своїми підписами засвідчили бажання повернути належні їм кошти. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.