Фрунзенський суд Харкова в черговий переніс справу вбивства Дениса Костяка.

05 листопада 2016, 13:35
Власник сторінки
0
65
Фрунзенський суд Харкова в черговий переніс справу вбивства Дениса Костяка.

Офіційна причина перенесення справи - захворювання судді.

Вбивство підлітка сталося ввечері шостого січня. За словами Наталії, родички убитого, під час прогулянки до компанії молодих людей під'їхав, на велосипеді, чоловік середніх років, розговорився. Денис запропонував йому покататися наввипередки і виграв парі. В якості призу чоловік пригостив молодих людей пивом. Коли пиво почало закінчуватиметься Наталя відійшла в магазин, а після повернення побачила дійсно жахливу сцену. Брат її чоловіка лежав мертвий у величезній калюжі крові... Неподалік, стікаючи кров'ю, сидів і кликав на допомогу, і її чоловік. Чоловіка, що намагався втекти з місця злочину затримав співробітник пожежної охорони, що став мимовільним свідком події. 
Попри те, що вбивця був спійманий на місці злочину, і, за словами родичів убитого, повністю визнав свою вину, слідчі і судові дії у цій справі триває вже десятий місяць. Суд у цій справі дивним чином постійно переноситься з тієї, чи іншої причини, що власне і змусило Тетяну, матір вбитого хлопця, просити про допомогу у патріотичного молодіжного співтовариства «Ярило» до якого входив Денис. За її словами, процес спеціально затягують, щоб зменшити термін обвинуваченому, користуючись законом Савченко. Прийшовши на суд у справі вбивства Дениса Костяка, молоді люди дізналися про чергове перенесення засідання. 
Подробиці у відеосюжеті...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков,суд,убийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.