"Ригівський" юрист досі керує Знам'янським психінтернатом без жодного психіатра

02 листопада 2016, 10:46
Власник сторінки
0
157
 Ригівський  юрист досі керує Знам янським психінтернатом без жодного психіатра

Колишній юрист "Партії Регіонів" Володимир Кадацький і досі керує Знам'янським психоневрологічним інтерантом, в якому вже шість років немає ЖОДНОГО лікаря-психіатра

Керівник і головний лікар з освітою правоохоронця Знам’янського психоневралгічного інтернату з геріатричним відділенням Володимир Іванович Кадацький, незважаючи на «ригівське» минуле, продовжує бути головним у закладі. 
Кадацький – відома у Знам’янці постать, завдяки своєму міліцейському минулому і не тільки. Перед тим, як зайняти посаду директора психоневралгічного інтернату, Володимир Кадацький працював у правоохоронних органах. Пізніше опинився у юристах сумнозвісної Партії Регіонів, яка,судячи з усього, і доклала зусиль аби він став директором такого закладу. 
Не боячись люстрації, він продовжує звільняти людей, встановлювати свої правила, відкрито знущатись над підопічними. Йому сходять з рук різні злочини – від корупції до вбивства. 
Не можна не згадати той факт, що з моменту приходу до «ласого» місця Кадацький залишив своїх підопічних без лікарів-психіатрів, а значить – без необхідної лікарської допомоги. 
За інформацією лікаря-психіатра (залишимо його ім’я у таємниці) паном О., у закладі має працювати щонайменше троє лікарів-психіатрів Вищої категорії. Те, що інтернат працює без необхідних кваліфікованих кадрів, є порушенням Закону України, проте пан Кадацький у цьому закладі сам собі закон... Як можна залишити майже 200 психічно хворих жінок без медичної допомоги – залишається питанням, імовірно, для самого пана директора. 
За нашою інформацією, Центр зайнятості Знам’янського району вже шість років шукає для інтернату лікаря-психіатра, а сам Володимир Кадацький скаржиться на нестачу таких кадрів в області. Питання в іншому: «Навіщо Ви, пан Кадацький, звільнили кваліфіковані кадри?! Для того, щоб 6 років шукати?! Скільки жінок отримали додаткові психічні хвороби, стали офіційно недієздатними, нікому не потрібними через те, що «гуру» у всіх медичних питаннях у закладі стали звичайні медичні сестри?». 

Що казати про нещасних підопічних, яких змушують тяжко працювати. Настільки тяжко, що кілька років тому, підопічна закладу Олена Волошина покінчила життя самогубством, викинувшись з вікна психоневрологічного інтернату. Однак, керівник закладу продовжує працювати, не боячись ні кримінальної відповідальності, ні суду Божого. 

Боляче усвідомлювати такі факти. Хочеться вірити та сподіватись, що сам Володимир Іванович – людина гарна. Та от його директорська діяльність на займаній посаді говорить про зовсім інше.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Знаменка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.