Голова вінницької ВО"Батьківщина" Людмила Щербаківська зрадила ідеали Майдану!!!

12 жовтня 2016, 12:01
Власник сторінки
0
128
Голова вінницької ВО Батьківщина  Людмила Щербаківська зрадила ідеали Майдану!!!

"Кажуть: в кінці кінців правда затріумфує, але це не правда". Чехов А.П.

З таким гаслом 5 жовтня поточного року на прийом до першого заступника голови Вінницької обласної ради, голови Вінницького обласного осередку ВО «Батьківщина» Щербаківської Л.В. завітали активісти громадських організацій «Рада майданів Вінниччини», «Сила Майдану», «Захист дітей війни», «Рух за очищення від корупції», політичної партії «НРУ» м. Вінниці.

В ході зустрічі активісти намагались отримати відповідь для себе на основне питання: «З ким Ви особисто, Людмило Михайлівно, з народом чи з антинародною, антиукраїнською, олігархічною, корумпованою владою???».

Не очікуючи відповіді на вказане запитання голова «Рух за очищення від корупції» В. Палій емоційно продовжив промову з нотами розчарування: «Ми ж Вас підтримували під час виборів мера м. Вінниця…», «… розповсюджували листівки від ВО «Батьківщина» під час останніх виборів …», «… проштовхували Вас на посаду голови Вінницької обласної Ради…». Завершуючи промову, В. Палій резюмував: «Активісти Вінницького Майдану, бійці взводу імені Ю. Хорта розчаровані у Вашій діяльності та діях депутатів обласної та міської рад від ВО «Батьківщина».

В подальшому виступив активіст ГО «Рада майданів Вінниччини» А. Верич із закликами до Щербаківської:

- припинити підтримку голови Вінницької обласної ради А. Олійника під час голосування за провладні рішення, тобто «роздерибан» бюджету області;

- організувати переобрання очильника обласної ради;

- прийти 16 жовтня о 12.00 год. на площі Героїв Небесної сотні та відзвітувати перед Майданом про виконання обіцянок депутатів від ВО «Батьківщина» з якими вони йшли на вибори.

Також, активісти закликали Щербаківську направити листи голові ОДА, прокурору області, головам Апеляційного суду Вінницької області, Вінницького міського Суду з вимогою негайно звільнити з-під варти патріота України, активіста Київського і Вінницького Майданів, «айдарівця», керівника Народного Трибуналу Вінниччини Павленка Юрія Євгенійовича («Хорт»), якого 8 грудня 2014 року арештували працівники правоохоронних органів.

Голова ГО «Захист дітей війни» В. Козяк запропонував Щербаківській забезпечити висвітлення діяльності Майдану Вінниччини, який проводиться кожної неділі на площі Небесної Сотні в місті Вінниця, в усіх ЗМІ Вінницької області.

Резюмуючи сказане, активісти Майдану пригрозили Щербаківській. В разі невиконання вимог Майдану Вінниччини, вони змушені будуть звернутись до керівників демократичних політичних сил України з вимогами:

- відставка депутатів, як такі, що зрадили мету Майдану та Революцію Гідності;

- заміна депутатів та керівників політичних сил Вінницької області.

Людмила Щербаківська уважно вислухала присутніх, погодившись з наведеними аргументами. Водночас, 05.10.2016 року на сторінці депутата Вінницької обласної ради від ВО «Батьківщина» Л. Мороз з’явилась стаття наступного змісту:

Людмила Щербаківська провела черговий прийом громадян

5 жовтня перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська за участю депутатів обласної Ради Василя Сколотяного та Олега Мейдича провела черговий прийом громадян.

Першими на зустріч з депутатами прийшли представники громадської організації «Рада Майданів Вінниччини». Вони озвучили низку вимог щодо незаконного утримання Юрія Павленка (Хорта), притягнення до кримінальної відповідальності Михайла Сіранчука та Юрія-Януарія Шостака за події, що відбувалися під стінами обласної Ради та адміністрації 6 грудня 2014 року. Крім того, були порушені питання голосування депутатами обласної Ради за Звернення до Президента України, Уряду та Прем’єр-міністра України про неприпустимість політичних переслідувань. Також розглянуті питання співпраці громадських активістів Вінниччини з фракціями в обласній та міській радах, залучення громадськості до обговорення формування місцевих бюджетів на 2017 рік. Громадські активісти принесли звернення на ім’я першого заступника голови обласної Ради Людмили Щербаківської щодо заборгованості Вінницької області перед Укрзалізницею за перевезення пільгових категорій населення у приміських електро- та дизель-поїздах.

Під час прийому громадян до Людмили Михайлівни звернулась мешканка села Лаврівка Вінницького району з проханням допомогти у вирішенні питання з підприємством «Вінницятеплоенерго» щодо підключення до приватного трансформатора. А жителька села Лука-Мелешківська поскаржилась на сусідів, з якими виник конфлікт інтересів, та на бездіяльність сільського голови у вирішенні конфліктної ситуації.

Нагадуємо, що перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська проводить особистий прийом громадян в першу середу кожного місяця.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1017128121719770&id=215237748575482


Висновки робіть самі.

Ігор Завзятий

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.