Війна триває-бізнес процвітає

09 жовтня 2016, 19:19
Власник сторінки
0
197
Війна триває-бізнес процвітає

Чого насправді вартують слова президента


Наша влада нагадує алкоголіка, який постійно клянеться, що перестане пити, але згодом знову зривається і приходить додому під пристойним градусом, а зранку знову клянеться, що це був останній раз. Впродовж 25-ти років кожен президент розповідав нам, що потрібно ще трішки потерпіти і стане краще, все що потрібно зробити -це поставити відмітку у бюлетені. 
Всі пам'ятають ющенківське «Бандити сидітимуть у тюрмах», чого, як ми знаємо, не сталось, потім євроінтеграцію від Януковича, і нарешті безвізовий режим Порошенка, продаж бізнесу, та АТО за один день.

 І знову від українців вимагали лише віддати свій голос. Всі політики періоду вже незалежної України масово обіцяли соціальні блага, не пропонуючи реальних варіантів і стратегій виконання своїх обіцянок, лише з часом змінювали їх в залежності від актуальності. 
Вчора була актуальна євроінтеграція, Янукович говорив про неї, сьогодні актуальними стали реформа поліції і безвізовий режим і всі підконтрольні владі канали почали розповідати про це.


Та повернемося до бізнесу, який Петро Олексійович обіцяв продати. Продаж фабрик «Рошен», зокрема на території РФ, був одним з головних пунктів передвиборчої кампанії БПП, який мав бути виконаний ще в перші дні президентства. Натомість українці знову стали жертвами своєї доброти та довірливості, вчергове залишившись біля розбитого корита. 
Фабрика у російському Ліпецьку далі знаходиться у власності президента і хоч йшлось про продаж всього бізнесу, так як наявність останнього не дозволяє брати участь у політиці, Порошенко продовжує відкривати фабрики «Рошен» на території агресора. 

Нещодавно ще один завод «Рошен» з'явився у Челябінську, де вже почався набір на трудові вакансії. 

«Євро і долари, що йдуть до Росії можуть повернутись у вигляді куль та снарядів»,- відзначив Петро Порошенко, вочевидь наголошуючи, що до мільйонів рублів податків, які він сплачує країні-агресору ця формула незастосовна. 

Поки що жити по-новому став лише президент, непогано збагатившись не лише на солодощах, але й на своєму банківському бізнесі, заробивши за перші дні війни 365 мільйонів доларів. Звичайно ж нічого з цієї суми не було інвестовано в економіку, а успішно виведено в офшори. 

На чиєму боці президент, якщо він не інвестує у вітчизняну економіку, але активно відкриває фабрики на території РФ, де й сплачує податки і працевлаштовує громадян держави-ворога?
 
Якщо бізнес президент не поспішає продавати, що було його передвиборчою обіцянкою, то чого нам справді варто від його обіцянки «АТО за один день» - підписання ще більших капітулянтських угод, чи одразу розміщення військових баз РФ в Одесі та Маріуполі, з якого, між іншим, намагаються вивести один з найбоєздатніших підрозділів?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Roshen,передвиборчі обіцянки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.