У Жмеринці безпрєдєл! Мер Кушнір затикає усім рота і вчиняє свавілля

07 жовтня 2016, 12:22
Власник сторінки
0
76
У Жмеринці безпрєдєл! Мер Кушнір затикає усім рота і вчиняє  свавілля

Якщо ви гадаєте що 90-ті роки вже минули - ви помиляєтесь. Мер Анатолій Кушнір змушує робити все “по його”, при цьому відмиває гроші і кожен місяць їздить в Австрію в Альпи кататись на лижах!

На ліки людям гроші не виділяє! По усіх віддалах його куми чи родичі прилаштовані. Чи цікавить це прокуратуру?

Ми, жмеринчани, думали що Анатолій Кушнір буде гарним мером. Помилилсь. Ми не наговарюємо, а констатуємо факти. Він абияк залатує дороги, при цьому відмиває гроші через підставну фірму, яку контролює його зять! Один його зять - колишній мєнт, а інший не знаю звідки взявся. Вони ніде не працюють. А коли латають дороги - то вони контролюють все. Кажуть що фірма підставна десь з під Хмільника чи звідки. Так вони гроші відмивають! Ці дороги протримались пів року і розвалились! А бордюри, які встановлюють уздовж дороги, звідки? То бордюри з заводу його дочки! Він їй купив завод залізобетнноих конструкцій у Гнівані! Прокуратурі теж не цікаво, за які це такі гроші?

 

Ок. Відвідав один раз сесію міської ради. Знаєте як мер каже голосувати? “Дивитися на мене і голосуєте як я!” Якщо ти йому шось будеш казати і протидіяти – закінчиш як кандидат в секретарі міськради (меру невгодний). Його ледь не забили молотками. І взагалі у нас за півроку побили трьох депутатів! А мер просуває свої рішення, щоб відмивати гроші! Це теж не цікаво прокуратурі і антикорупційному бюро?

 




Далі. У Жмеринці багато людей яким не вистачає ліків. Мерія повинна була виділити 150 тисяч гривень. Не виділили. Через нестачу ліків померло чотири людини - серед яких дві дитини!!! Проте мер встановив у мерії турнікети за 100 тисяч гривень, виділив собі на поїздку в Польшу і НІммеччину 100 тисяч гривень, закупив компьютери за 170 тисяч гривен. А як же людські життя? Хто відповість за смерть чотирьох людей? І за які це гроші мер Кушнір їздить відпочивати в Альпи? Катається на лижах і витрачає десятки тисяч євро за один відпочинок! Може і це зацікавить прокуратуру?

 

Добре, тоді далі. Мер не видає земельні ділянки АТОвцям. На черзі 300 чоловік. За те він виставив на продаж земельну ділянку 17 гектарів у парковій зоні Жмеринки! Частину дерев повирубували! А знаєте хто отримав землю там? Наш воєнком, суддя і сбушник! Може це зацікавить НАБУ і прокуратуру? Піднімайте зади і приїжджайте до нас у Жмеринку, поки нас тут не повбивали!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.