Починаємо збір коштів для закупівлі спальних наборів

15 вересня 2016, 15:43
0
25
Починаємо збір коштів для закупівлі спальних наборів

Навіть у теперішній час, коли увага суспільства прикута до трагічних подій у країні, ми не повинні забувати про дітей, які живуть в інтернатах та дитячих будинках і так само потребують уваги й любові.

Цих дітей не стало менше і проблема сирітства нікуди не зникла, навпаки – війна змушує невтішну статистику рости. 
Матеріальний добробут - це основа умов проживання цих дітей, тому важливо, щоб перебування в стінах дитячого будинку було комфортним. Нажаль, на сьогоднішній день не кожен заклад такого типу може похизуватись новими спальними місцями. 
До нашої благодійної організації звернулись представники Таращанського відділення комунального закладу Київської обласної ради Київський обласний Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «УЗИН» з проханням придбати для закладу нові: ковдри, покривала, рушники та постільну білизну. На даний момент в закладі знаходиться близько 40 діток. 
Тому, БО «БФ «Заради дітей України» розпочинає збір коштів для закупівлі спальних наборів (ковдри, покривала, рушники, постільна білизна), потрібна сума складає близько 56-ти тисяч гривень. 
У людській природі закладені доброта та милосердя, тому наша допомога може стати опорою для зневіреної дитини.
В нас є безліч можливостей, давайте проявимо їх разом...
Більш детальну інформацію і звітність Ви можете отримати відвідавши наш сайт   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.