Відкритий лист Сергію Лещенку

12 вересня 2016, 10:11
Власник сторінки
0
63

Боротьба з корупцією перетворюється на війну компроматів, якщо не підривати її соціальне коріння.

Пане Лещенко!

Вступаючи на стезю антикорупційної боротьби, Ви мабуть не знали , що існує наступна, відкрита кримінологічною наукою і підтверджена практикою, "залізна" закономірність: якщо не підрубувати соціальне коріння корупції, то усе інше у боротьбі з корупцією, - у тому числі журналістські розслідування і викриття проявів корупції, - неодмінно трансформується у банальну війну компроматів. От Ви і стали жертвою цієї боротьби! Інакше і бути не могло.

Насправді радикальним, і єдино ефективним, засобом боротьби з корупцією є не саме по собі викриття корупціонерів (навіть не смертна кара для них!), а боротьба за здійснення в Україні таких СОЦІАЛЬНИХ (тобто політичних, економічних, адміністративних, правових, моральних) реформ, в результаті яких "ЖИТИ І ПРАЦЮВАТИ ЧЕСНО БУДЕ ВИГІДНИМ"! Так, наприклад, як сьогодні у Фінляндії.

Саме беручи участь у цій боротьбі Ви могли б найбільше зробити для подолання корупції. (Хоча, можливо, займаючись цією боротьбою, Ви не змогли б заробити на таку квартиру...).

З найкращими побажаннями - О.Костенко, експерт з політичної кримінології

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: корупція в Україні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.