Львів запрошує на каву

08 вересня 2016, 09:38
Власник сторінки
фрілансер
0
61
Львів запрошує на каву

У Львові готують найсмачнішу каву. І з цим твердженням важко не погодитися. Незабаром у Львові відбудеться черговий етап відродження втрачених традицій - V Міське свято кави «На каву до Львова».

Цьогоріч гості міста зможуть відчути аромат неперевершеної кави з 23 до 25 вересня. Програма свята  збереже вже традиційні заходи під час святкування.       Без сумніву, львів’янам та гостям свята слід очікувати на Кавовий ярмарок на площі Ринок, Кавовий тур Короля і Королеви, де короновані особи та гості свята зможуть обрати найгостиннішу кав’ярню із найсмачнішою кавою та віддати за неї свій голос.

         На традиційному кавовому ярмарку львівські кав’ярні зможуть представити  все, що вони придумали за рік і що вони досягнули за рік: фестивальні напої, фестивальна кава. Це традиційно відбудеться на північній стороні пл. Ринок. Традиційний кавовий тур Короля з Королевою відбудеться в неділю, 25 вересня. Традиційно король з королевою поїдуть в подорож кав’ярнями.

         Родзинкою свята стане нова традиція -  в усіх кав’ярнях-учасницях будуть встановлені скриньки для голосування, куди можна буде кинути бюлетень та віддати голос за найкращу каву. Якщо в попередні роки це був фан-похід, коли люди голосували за найкращу кав’ярню і отримували сатисфакцію, коли перемагала їхня кав’ярня, то в цьому році буде меркантильний підтекст.

В останній день свята, 25 вересня, на головній сцені буде лотерея за корінцями від лотерейних квитків, головним призом яких буде подорож, яку подарує «Свято кави» та «Турецькі авіалінії» до Стамбулу. Переможець зможе поїхати в Стамбул, спробувати справжню турецьку каву.

         Серед новинок цьогорічного Свята кави будуть зйомки кулінарного шоу від одного з популярних українських телеканалів 24 вересня на пл. Ринок.

         Окрім цього, на Святі кави відбудеться перший львівський благодійний забіг «На каву до Львова» на 8 км від с. Сокільники до пл. Ринок. Кошти, які отримають організатори від реєстраційних та благодійних внесків, підуть на підтримку на розвиток служби транспортування осіб з особливими потребами у Львові. Забіг відбудеться в неділю, 25 вересня, і розпочнеться о 13.00 год.

І це ще далеко не всі сюрпризи, що приготувало Свято кави для своїх гостей.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Львів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.