Пам'ять про бої за гору Лисоня - джерело відваги українців

06 жовтня 2016, 16:17
Власник сторінки
Народний депутат України
0
143
Реконструкція боїв за Лисоню, 4 вересня 2016 року

Такі місця як Лисоня, як Маківка, Конюхи та Гаімаки роблять Україну сильнішою

Нас усіх кличе на Лисоню пам'ять про нескорених Січових стрільців, які ціною власного життя зупинили ворога. А зупинивши ворога, вони виконали високу місію: увійшли у вічність, написали славну сторінку української історії, зміцнили основи нашої заповітної самостійності.

Лисоня, Конюхи, Маківка, Гаімаки - це трагічна і, в той же час, переможна географія нашої національної гордості і слави! Слов'янськ, Іловайськ, Дебальцеве, Донецький аеропорт - це криваві, але героїчні координати нашого сьогодення, тому що наша боротьба за свободу далеко не закінчена.

Звідки такі історії захисту вже у новітній історії Незалежної України? Звідки у наших дітей така мотивація, рішучість і сміливість? Звідси - з Лисоні. Не дали ще на початку становлення держави зруйнувати цю гору і пам'ять про неї. І ось тепер такі місця роблять Україну сильнішою. 

Фрагмент виступу на горі Лисоня (4 вересня 2016 року)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Наливайченко,Тернопільська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.