Як приручити сепаратиста?

26 серпня 2016, 23:20
Власник сторінки
1
777
Як приручити сепаратиста?

В Донецькій та Луганській областях розпочато полювання на сепаратистів. SeparatistGO.

В Україні почала набирати популярності рольова гра реальності «Séparatist GO». Особливістю «Séparatist GO» являється накладання існуючих образів в реальному світі. Гра спонукає подорожувати вулицями Донеччини та Луганщини для пошуку і полювання на сепаратистів. Тим самим долаються поширені проблеми молоді: відсутність патріотизму, можливі прояви сепаратизму, асоціальність в реальному світі та в Україні. В грі присутні сепаратисти всіх поколінь, серед яких найвищого рівню сепаратизму: Моторола, Гіві, Захарченко, Плотницький. Séparatist GO пропонує гравцям виступити в ролі мисливців на сепаратистів, що мешкають в казкових країнах «ДНР» та «ЛНР». Зустрівши дикого сепаратиста гравець повинен зловити його та знищити за допомогою спеціального пристрою - укрболу. При успішному знищенні сепаратист переходить в колекцію гравця. Цим самим користувач підвищує свій рівень в загальному рейтингу. Гра «Séparatist GO» доступна лише на територіях Донецької та Луганської областей. Також в найближчому майбутньому розробники обіцяють нову серію саги винищення сепаратистів «Séparatist GO Crimea», яка буде доступна на території Кримського півострова. 
Наразі гра знаходиться у вільному доступі з віковим обмеженням гравців 18+. Аби почати шалене полювання на сепаратистів – потрібно лише звернутися до розробників гри, відділення яких знаходяться по всій території України. Після чого відправитись в місцевості Донбасу і розпочати пошуковий квест. 
«Séparatist GO» набуває неабиякої популярності серед українців. З кожним днем з’являється все більше користувачів, бажаючих зануритися в ігровий світ і зловити якнайбільше персонажів. Також невловимими поки являються сепаратисти вищих поколінь. Отже, приєднуйтесь до захоплюючих пригод в реальному світі «Séparatist GO», можливо саме на вас чекають сепаратисти найскладніших рівнів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Игра,телефон,сепаратизм,поиск,Донецкая область,донбасс,азартные игры,Луганская область,Захарченко,сепаратисты,ДНР,ЛНР,Игорь Плотницкий,ДНР новости,ЛНР новости,Pokemon Go
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.