Увага! Окупаційна техніка!

04 серпня 2016, 11:53
Власник сторінки
0
133
Увага! Окупаційна техніка!

ДНР

«Наших кадрових військових в конфлікті на Сході України немає! Це ополченці!». Ця фраза постійно лунає з вуст вищих ешелонів російської влади. Вони постійно сперечаються і намагаються довести свою правоту, пропускаючи між вух очевидні докази і підтвердження взятих в полон бойовиків своєї країни. Це і зрозуміло, адже на офіційному рівні політики Кремля ніколи не визнають своєї причетності до війни в Україні. Однак, полонені російські солдати і офіцери не єдиний доказ причетності Росії в українському конфлікті.

Нещодавно простори медіа заповнила досить цікава і провокуюча інформація. Керівники деяких ломбардів Ростовської області Російської Федерації запевняють про масову здачу побутової техніки. Це є прибутком даної установи, тому з цього виникає запитання, навіщо власникам ломбардів розголошувати про свій заробіток привселюдно? Відповідь себе вичерпує сповна. Клієнтами ломбардів являються російські найманці. Вони неодноразово відвідували зону АТО, аби підзаробити, і за весь час вивезли з окупованого регіону близько 750 тисяч одиниць побутової техніки. Цифри вражають.

Співробітник ростовського ломбарду «Аурум» дещо привідкрив завісу: «Приблизно 2014 року нам просто хвилями почали здавати побутову техніку. Це і телевізори, і комп’ютери, і фотоапарати і ще багато іншого. Ми були здивовані, адже з такою кількістю збуту техніки ми за час свого існування не стикались. Згодом в нас почали з’являтися постійні клієнти. Нам було цікаво звідки така активність. Спочатку нас запевняли, що просто потрібні гроші, тому і здають техніку. Через деякий час нам все ж вдалося дізнатися причину такої бурхливої активності. Ми здогадувались, що це якось пов’язано з конфліктом на Донбасі і згодом наші припущення підтвердились. Люди їздили «на заробітки» до України, звідки і привозили «презенти». Що залишали собі, що здавали до ломбардів, в тому числі і до нашого. Це схема нашого бізнесу, на цьому ми заробляємо собі на життя. Хоч і не дуже приємною являється передісторія техніки, що ми приймаємо від найманців, але це наша робота».

Причетність російських найманців в бойових діях АТО вкотре підтверджена. Мабуть, в черговий раз російська влада ринеться спростовувати даний факт своїми нісенітницями. Так звані «заробітчани» з Росії вже й самі не приховують свого перебування на окупованих українських територіях. Чергове підтвердження, але вже від ломбардів Ростова. Хто наступний уособить в собі доказ знаходження окупантів на території України? Здається, відповідь на це запитання не змусить на себе чекати. Окупантські дії Кремлівських холуїв та їх «царів» ніколи не залишаться без уваги та покарання!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.