ЗСУ

25 липня 2016, 00:14
Власник сторінки
0
124

АТО

Не зважаючи на те  що українське суспільство, та в цілому, Україна переживають скрутні часи, керівництво держави плідно працює над удосконаленням Збройних Сил.

Було проведено безліч рішучих кроків у напрямку розвитку та зміцненню української армії, звільнено чимало корупційних керівників, які розкрадали свою державу та ресурси які могли бути використанні на модернізацію Збройних Сил України.

Війна несподівано пришла у дім українців і нічого не залишилося крім як ДІЯТИ! Окрім цілковитого укомплектування ЗС України та модернізації вогневої сили, також було звернуто увагу на підхід до речового забезпечення бійців. У початковій фазі проведення АТО необхідними речами бійців забезпечували здебільшого волонтери. Втім керівництву оборонного відомства вдалося забезпечити солдатів та офіцерів новими зразками форменого одягу та сучасними системами індивідуального захисту.

Відтепер допоможе врятувати життя військовослужбовцям, що захищають свою державу новий «БТР-4 Буцефал» у спеціальній модифікації для виконання не бойових завдань. У Національну гвардію були поставлені для евакуації поранених і доставки їх до місць лікування. Вони не мають озброєння, однак мають збільшені розміри для розміщення медичного обладнання.

Окремо слід згадати новий санітарний автомобіль вироблений «Українською бронетехнікою». Компактний, швидкий і захищений від куль та уламків він стане незамінним помічником на полі бою.

В свою чергу, вогнева міць не залишається без уваги. На озброєння української армії надійшов новий піхотний кулемет вітчизняного виробництва Маяк КМ-7,62. У КМ-7,62 вдалося вдосконалити декілька характеристик кулемета: зі ствола зникло ребрування, змінено конструкцію полум’ягасника і потиличника приклада, підвищено ефективність рукоятки перезарядження, вдосконалено спускову скобу, також завдяки поздовжнім ребрам кришка ствольної коробки стала жорсткішою.

Нещодавно збільшились ради новинок і у 41 окремому батальйоні. До складу батальйону введено новий дистанційний бойовий модуль «Шабля» - поворотна платформа,  на яку можна встановити будь-яку легку протипіхотну або протитанкову зброю, наприклад, кулемет Калашникова.

А також першу партію нових мінометів «Молот». Модернізований  міномет оснащений сучасним прицілом MUM 706M, має спеціальний запобіжник на дульній частині від подвійного заряджання. Вага в бойовому положенні - 210 кг. Скорострільність - 12 пострілів на хвилину. Дальність ураження - понад 7 км.

Для стрільби зі 120-міліметрового міномета застосовують осколково-фугасні міни всіх модифікацій від будь-яких 120-міліметрових мінометних систем.

Також очікується поповнення бронеавтомобілями серії Козак, Варта, КрАЗ, Барс та багатоцільової вантажівки Рено. Наразі проводяться фінальні випробування цих зразків техніки.

З такою кількістю новинок та поповнень сепаратистам точно не буду солодко. Як ми знаємо – час не стоїть на місці, як ми бачимо – Збройні Сили Україні впевнено модернізуються та набирають впевнених обертів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.