Чи «кришуються» земельні оборудки на Хорольщині?

18 липня 2016, 15:42
Власник сторінки
0
110

Земля-годувальниця, земля-мати. Як тільки не називають її у народі. Та може ця земля не лише бути засобом продовольчої безпеки країни, а й нести терор навіть в окремо взятій сільській громаді.

Причетні до корупційних схем отримання зиску від оренди землі, що знаходиться на території Андріївської сільської ради Хорольського району на Полтавщині  з участю правоохоронців «шиють кримінал» мешканцям міста Хорола Євгенії Данилейко та її матері Наталії Данилейко.

Кажуть, бо останні посягнули на святая-святих нинішніх місцевих князьків від влади– землю. .

Юрист за професією Євгенія Данилейко допомагала людям узаконити свої земельні паї. Зрозуміло, ті, хто безоплатно користувався земельними паями, втрачати  сотні тисяч гривень аж ніяк не хотів. То ж і організували корупціонери-мафіозі  місцевого розливу спільно із правоохоронцями переслідування Євгенії Даниленйко та її матері Інцидент трапився 8 серпня минулого року у приміщенні цієї сільради. Євгенія Данилейко із матір'ю (остання водить автомобіль) приїхали у сільраду, щоб взяти довідки про склад сім'ї осіб, котрі захотіли документально оформити свої земельні паї. Секретар сільради довідки видавати відмовилася. Коли Євгенія данилейко сказала, що довідки видавати секретар сільради відмовилася, нічим цього не аргументуючи, то її мати  зайшла у приміщення і сказала, що сидітиму тут доти, поки довідки не будуть видані або не буде офіційного пояснення про причини відмови.
А далі….   Наталія Данилейко зі струсом мозку потрапила у лікарню. Написала заяву у міліцію.

Більше року  органом досудового розслідування Хорольського РВ УМВС України в Полтавській області не проводилося ніяких слідчих дій за заявою Наталії Данилейко. Немає пред'явленої підозри відповідній особі"

Натомість правоохоронці працюють, щоб уже по заяві секретаря Андріївської сільради притягти до кримінальної відповідальності  Євгенію Данилейко та її матір Наталію Данилейко. Те, що справа «шита білими нитками» , підтверджують у певній мірі  і місцеві мешканці. Бо якби посадовці не були зацікавлені у отриманні зиску від земельних паїв, то б не відмовляли людям у законній їх приватизації.


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.