РІВНЕНСЬКОГО КОМІСАРА ПОЗБАВЛЯТЬ ПОСАДИ.

17 липня 2016, 15:53
Власник сторінки
0
94

Для всіх небайдужих до долі країни.

 

      Суспільна думка,відношення суспільства,громади,колективу до поведінки окремих його членів є тим мірило,що вказує на реальне місце людини в соціумі,колективі чи громаді на її роль в житті соціуму,позитивну ,або негативну…В засобах масової інформації, на теренах інтернету можна прочитати багато думок про різних людей,коментарів,щодо різноманітних подій і участі громадян в тих подіях. Саме  думки  різних людей і формують реальну,непідробну картину відношення суспільства до них….В Європі,куди ми прагнемо,часто керівники подають у відставку лише з-за думки громади,оскільки вона точно визначає ти на вірному шляху чи помиляєшся у своїх діях. Якщо помилявся,май волю і сміливість піти у відставку,тим паче що державна служба,це не приватна компанія яку ти створив. Саме так мав би вчинити Рівненський обласний військовий комісар полковник Михайло Твердохліб,який заплямував офіцерський мундир своєю поведінкою;відношенням до підлеглих;порушенням етичних норм поведінки;створенням «своїх»,якихось особливих документів,для проведення  мобілізації,які давали змогу окремим категоріям уникати мобілізації;направлення на повторний огляд військовозобов’язаних після районної або міської  військово-лікарської комісії,після чого останні просто «пропадали»,а  комісари отримували стягнення за невиконання плану. Це врешті - решт звинувачення в корупційних діяннях. Відомо,що було складено два протоколи про корупцію на полковника Твердохліб і справа до цих пір у Рівненському міському суді. Вже було декілька засідань і суд все переносить розгляд справи і переносить,адже Твердохліба захищає адвокат Цуняк, який відверто глузував з військової прокуратури  в інтерв’ю каналу ZIK,16 червня 2016 року. А сам полковник Твердохліб в томуж інтерв’ю заявив,що після суду збере пресконференцію,що «ми» він  омовився «Я»,написав листа Командувачу оперативним командуванням Захід. Яка пресконференція,про,що.

 

 

Напевно про те,що призовника,який районною комісією в середині червня 2016 року було визнано придатним до військової служби,Твердохліб «зробив» по травматологу  непридатним до військової служби. Напевно про те,що обурений районний комісара направляє його у військовий шпиталь і призовник освідчується придатним до військової служби.І після цього всього Твердохліб йому погрожує йому «розібратися».А чи не в цьому причина,що на Рівненщині 5 чи 6 посад військових комісарів не укомплектовані.Чи не в цьому причина,що весною вже після підвищення грошового забезпечення більше 50 військовослужбовців звільнилися з військових комісаріатв області,бо не могли працювати з таким керівником.

                 Від працівників обласного комісаріату стало відомо що в червні цього року в Рівненському обласному військовому комісаріаті працювала комісія оперативного командування Захід,яка оцінила діяльність одіозного Твердохліба…Михайло Іванович  викручувався як міг,пояснюючи,що у недоліках винуватий його заступник полковник Ревко,який виконував обов’язки комісара,коли Твердохліб лікувався у шпиталі,перебував у відпустці,знову у шпиталі,оскільки йому загрожувало відсторонення від посади за корупцію. Хоча всі знають,що Твердохліб постійно перебував на службі,проводив наради,селектора,ображав на них підлеглих і при цьому …заробляв гроші,підставляючи своїх підлеглих,а потім з них роблячи дурнів.  Михайло Іванович навіть  на одному селектор  сказав фразу  «якщо ви думаєте,що мені пі*дец,то ви помиляєтесь».

Як стало відомо в суботу 16 липня 2016 року  відбулася атестаційна комісія оперативного командування Захід,яка рекомендувала Командувачу понизити полковника у займаній посаді. Справедливе рішення. Хочеться вірити,що Командувач оперативного командування Захід його затвердить. На це сподіваються усі військові та працівники,що проходять службу у військових комісаріатах Рівненської області.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.