ЧЕРГОВІ ХИТРОЩІ РІВНЕНСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМІСАРА

13 липня 2016, 17:06
Власник сторінки
0
212

Для всіх не байдужих до долі країни

ХИТРОЩІ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА РІВНЕНЩИНИ.
Рівненський обласний військовий комісар відразу ж після відпустки пішов на лікарняний,щоб заробити трохи грошенят і при цьому не попастися?Чергові хитрощі та вміння маніпулювати законом та своїми підлеглими,продемонстрував обласний комісар Рівненщини Михайло Твердохліб під час весняного призову на строкову службу.Нова схема комісара Твердохліба:у призовників плоскостопість зявляється за день.На Рівненщині закінчився весняний призов на сторокову військову службу,під час якого традиційно медичні комісії відсіюють непридатних до військової служби в армії молодих людей.Саме в цій царині знайшов чергову схему військовий комісар Рівненської області полковник Твердохліб,який за різними підрахунками понад тридцятьом призовникам «організував» діагноз для відкосу.Як розповіли на правах анонімності працівники обласного комісаріату,цього року полковник пішов на лікарняний ще до відпустки,щоб уникнути відсторонення від посади,оскільки його справа про звинувачення в корупції знаходиться в Рівненському міському суді. А після виходу з відпустки знову чкурнув на лікарняний,аби краще «рішати» справи і не попастися. В засобах масової інформації неодноразово висвітлювалися його схеми як спокійно займатися «заробітком» грошей та налагоджені для цього канали,а тому винахідливий Михайло Іванович придумав новий механізм як підзаробити грошенят під час весняного призову на строкову службу.
- Це коли хворий військовий комісар Твердохліб, який до речі проживає в Дубно, кожного дня перебуває на роботі та керує всім та всіма,але жодного документа не підписує. Таким чином він вирішує усі питання,кого призивати, а кого ні…
Як повідомив один з районних військових комісарів,Твердохліб десь в середині червня цього року з здорового призовника зробив хворого,хоча той був придатний до військової служби.Це викликало обурення районного військового комісара,оскільки план призову не виконувався і він провів медичне переосвідчення в Рівненському військовому шпиталі. Після переосвідчення,призовник виявився придатним до військової служби, на що Твердохліб пригрозив провести розслідування по військовому комісару і його покарати…І це в той час коли полковник знаходився чи то у відпусті чи на лікарняному,оскільки вже всі запуталися де він знаходиться…Ось так полковник Твердохліб «вболіває» за виконання плану призову призовників. Що говорити коли до нього постійно ходили відвідувачі, «ходаки» на прийом.Але в такій ситуації правоохоронні нічого і ніколи не зможуть довести, адже він не був службі, а лікувався чи перебував  у відпустці…А зараз його заступник,полковник Ревко,яким Твердохліб маніпулював і по простому підставляв,розгрібає те болото яке  нишком,за його спиною,намісив Михайло Іванович…Адже в тому,що Рівненська область план не виконала винуваті всі,крім Твердохліба .Мало  того Михайло Іванович знайшов стрілочника і в Рівненському об’єднаному міському військовому комісаріаті.,- розповіли на правах анонімності працівники обласного військового комісаріату. Під час призов на строкову військову службу і Михайло Іванович  як завжди хоче «скосити бабла» по максимуму.
- Так Михайло Іванович,будучі на лікарняному руками свого заступника,а саме полковника Ревко,відсторонив від посади діючого виконуючого обов’язки військового комісара Рівненського міського військового комісаріату,та призначив «свою людину» з обласного військового комісаріату,який працює Начальником центру автоматичної системи управління.
- Так Михайло Іванович хотів  контролювати грошові потоки,бо через тих хто служить у міському військовому комісаріаті він це зробити не може ,адже там працюють порядні мобілізовані офіцери,які просто мішають Твердохлібу заробляти,тому він і поставив свою людину,- додали співрозмовники….Викликає також подив той факт,що в Рівненському міському військовому комісаріату вже майже рік відсутній штатний комісар.Але і на це є відповідь.Це також вигідно Твердохлібу. Адже він має можливість так би мовити «підкеровувати» міським військоматом так,як йому вигідно…Що він і робить,глузуючи зі всіх.Ось так працює громадянин Твердохліб,вигрібаючи жар чужими руками і роблячи дурнями своїх підлеглих,да що підлеглих,своє керівництво в оперативному командуванні «Захід»…Так би мовити я винуватий,а Ви докажіть!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.