"Укрсадпром" на конференції «Технології та інновації: від землі до готового прод

11 липня 2016, 00:29
Власник сторінки
0
22
 Укрсадпром  на конференції «Технології та інновації: від землі до готового прод
Виступ голови"Укрсадпром" Володимира Печко

1-2 липня 2016 року у Львові відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Технології та інновації: від землі до готового продукту»

З усіх куточків Украйни та зарубіжжя:  Казахстану, Німеччини, Австрії, Голландій зібралися близько 300 учасників -  представників садівництва та переробної галузі.

 На конференцій також були присутні представники громадської спілки  «Укрсадпром» на чолі з головою спілки  Володимиром Сергійовичем  Печко.

Міжнародна конференція стала унікальним майданчиком для обміну досвідом представників провідних переробних підприємств і садівничих господарств. Учасники конференції поділилися особливостями вирощування фруктів за сучасними стандартами, секретами виробництва унікальних українських напоїв та інших продуктів на базі плодів і ягід.

Ключова дискусія форуму була присвячена існуючим проблемним  питанням в садівничої та переробної галуз. Активну участь у дискусії брав голова Гс «Укрсадпром» Володимир Печко.

В ході конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту» представники провідних українських і зарубіжних компаній продемонстрували нові рішення, які допоможуть підприємствам виробляти високоякісний і конкурентоспроможний продукт: зокрема, фахівці таких компаній, як «Укрсушка», A-Profi і WeissBioTech , а також спеціально запрошений з Німеччини експерт міжнародного рівня Юрген Хельбіг. Відома австрійська компанія VORAN і компанія «Європейські Фруктові Технології» запропонували садівникам нові рішення для створення виробництва сірковмісних напоїв - це стосується як малих, так і середніх і великих підприємств. Німецька компанія пресів Willmes представила сучасні технології для переробки винограду, фруктів і ягід. Компанія «Розетта Агро», яка виступила головним технологічним партнером конференції, представила передовий голландський досвід зберігання і заморожування продукції

В рамках конференції пройшла також масштабна виставка сучасних технологій та новітнього обладнання від 16 відомих українських і зарубіжних компаній: «А-профі», «Укрсушка», «Ніф Агро Поставка», ДП «Електроніка», «Європейські фруктові технології», «струмів» , Willmes (Німеччина), Voran (Австрія), «Зіко», «Агростар», «Самміт-Агро Юкрейн», «Українська овочева компанія» (UVC), «Магніт плюс», «Аріста» AgriSol, STOREX bv, ДП « проектно-технологічне бюро ».

Крім того, всі учасники мали унікальну можливість дегустувати продукцію кращих садівничих і переробних підприємств України, а також напоїв на основі ягід і фруктів. Зокрема, соки прямого віджиму представили ТМ «плямкаючи», ТОВ «Вітмарк-Україна», вишукані вина презентувало ТОВ «Винтрест», унікальні напої на основі ягід і фруктів продемонструвала відома компанія з виробництва міцних напоїв Galicia Distillery. Ексклюзивом конференції стала дегустація унікальних наливок на основі ягід і фруктів, які представив засновник ресторану «Самогон ресторація» Михайло Гросуляк, традиційний квас і солодкі напої презентував ПрАТ «Київський завод безалкогольних напоїв« Росинка ». Також всі присутні мали можливість продегустувати унікальні авторські напої «Дубняк», які стали альтернативою традиційним дистилятів. Крім того, свою продукцію представили ФГ «Максимові Карпати» і агрофірма «Ягоди Волині». Органічну продукцію представив союз «Органічна Україна».

На другий день відбувся бізнес-тур на кращі підприємства Львівської області: садівниче підприємство «Евросад» (м.Мостиська), ягідне «Агрофрутіка Бишків» з відвідуванням сучасного підприємства з заморожування ягід «Галфрост», а також на переробне підприємство «плямкаючи» (г . Львів).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Львов,новости компаний,Импорт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.