Одесити відчули перші наслідки «закону Савченко»

08 червня 2016, 13:06
Власник сторінки
0
202

Згідно закону від 24 грудня 2015 року, за яким один день попереднього ув'язнення зараховується, як два дні ув'язнення, за умовами основного вироку («Закон Савченко»), тільки у Одесі та Одеській област

Про це повідомляє заступник керівника одеської поліції, Сердюк Владислав. За словами заступника 17, з цих достроково звільнених, вже здійснили злочини. І це тільки кількість затриманих злочинців. Скільки звільнених на підставі «закону Савченко» повторно скоїли злочин, не повідомляється. За зміни у законі виступали декілька політиків, але нічого не було зроблено, жодної поправки до закону досі не внесено. З моменту введення у дію у грудні 2015 року, менш, ніж за 4 місяці, було звільнено 39 496 ув'язнених, 5 961 з них,були засудженні за важкі злочини. А раніше, депутат Верховної Ради Надія Савченко, виступала проти відміни цього закону. З початком курортного сезону, кількість відпочиваючих на Одеських пляжах, збільшиться в декілька разів. Правоохоронці Одеси попереджають: влітку сюди традиційно з'їжджаються «кримінальні гастролери» з усієї країни. Треба бути обережнішими! Літній сезон 2016 року, може бути зіпсовано, завдяки кримінальному напруженню. Про що думали у Верховній Раді під час прийняття такого закону? Уряд Порошенко не переймається проблемами населення, зростаючим кримінальним терором, а тільки обіцяють покращення життя та соціальних стандартів. Нічого не робиться, урядовців турбують лише власні прибутки та їх накопичення. Треба подякувати Надії, що додала екстриму до життя українців. У той час, як вона героїчно виступає по телебаченню, тисячі людей завдяки такому законодавству, ризикують своїм життям та здоров'ям просто пересуваючись вулицями свого міста. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.