Геноцид українського народу триває

02 червня 2016, 17:34
Власник сторінки
Політик
0
434
Геноцид українського народу триває

Нардепи вкотре відмовились скасувати оподаткування пенсій та підвищити прожитковий мінімум

Народні депутати відхилили законопроект про підвищення прожиткового мінімуму. Наразі українці мають виживати на 1496 грн. У той час, як депутатська зарплатня зросла – до 17 650 грн на місяць, а фонд оплати праці помічників нардепів – до 25 000 грн на місяць. Народні обранці, які від початку скиглили про необхідність підняття собі зарплат, таки здатні добиватися того, що їм насправді потрібно. А до потреб простого народу і найбільш вразливої його частки, пенсіонерів, їм немає діла.

Так, нардепи вкотре відмовились скасувати оподаткування пенсій та обмеження виплат працюючим пенсіонерам. Геноцид українського народу триває! У нормальних людей в голові не вкладається, як можна обкладати податками пенсії, на які ледь можна не вмерти з голоду. Але то у нормальних людей, а не в українських нардепів. Звиклі до розкішного життя, вони, певно, думають, що пенсіонери також розкошують на ті жебрацькі пенсії, які отримують від держави.

В розвинених європейських країнах зарплатня державних чиновників прив’язана до середньої заробітної плати. В Україні ж ані зарплатня нардепів, ані прожитковий мінімум, ані пенсії не прив’язані навіть до здорового глузду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: зарплата,пенсії,прожитковий мінімум
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.