Марш "Азову" - приклад того, як не можна вирішити проблему Донбасу

20 травня 2016, 12:41
Власник сторінки
Народный депутат Украины
2
852

Прямо в ці хвилини в центрі Києва проходить кількатисячний марш учасників і прихильників батальйону «Азов».

 Акція доволі емоційна і видовищна: палають фаєри, натовп, окутаний густим чорним димом, викрикує патріотичні гасла, а кілька козаків б’ють у литаври, задаючи ритм маршу. Мета заходу – не допустити проведення виборів на окупованому Донбасі, які учасники події називають зрадою.

Безумовно, війна на сході країни зачепила горем тисячі українських сімей, і ті, хто втратив близьких і рідних в цьому протистоянні, нізащо не визнають політику будь-яких компромісів. Але якщо ми хочемо закінчення війни, а не її нескінченного продовження, то мусимо йти саме на компроміси. Ті, хто називає вибори на Донбасі і подальші кроки по політичному врегулюванні конфлікту здачею національних інтересів і плазуванням перед Москвою, завжди забувають лише одне – запропонувати хоч якусь реальну альтернативу, яка здатна покінчити з бойовими діями. Тому замість гнівних масових протестів значно більше користі принесуть конкретні політичні пропозиції по вирішенню проблеми, в обговоренні яких має взяти участь все суспільство. Інші варіанти – це безлад в країні і подальша війна на Сході, що навряд є кращою альтернативою виборам і мінським домовленостям загалом при всій їх недосконалості. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: марш,Донбас,вибори,війна,батальон Азов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.