Порошенко звісно поганий, але від цього ми самі не стаємо кращі

19 травня 2016, 13:11
Власник сторінки
0
120

Щодня ми скиглимо про поганого Порошенка, Гройсмана, Ляшка та інших політиканів, які знущаються з нас своїми дебільними законами, податками та вимогами.

Які щоденно роблять наші побутові умови більш нестерпними. Які ніяк не можуть нажертися – витягуючи останні копійки з людей. Однак мало хто з нас хоче побачити свою особисту участь у загальнодержавній біді. Кожен з нас міркує категоріями - своя сорочка ближча, і ніхто крім мене не подбає про мене та мою родину. Тому заспокоюючи себе вимушеним становищем, яке у більшості випадків і є вимушеним:  тягнемо, дуримо одне одного та державу де тільки можливо це зробити. Треба відзначити, що відносини з державою у нас все ж таки взаємні, тобто ми «віджимаємо» якісь дрібниці у держави, а вона віджимає у нас набагато більше, хоча у державному масштабі це такі самі дрібнички. Так і живемо.  Ось і сьогодні побачив новину про курортну Кирилівку, та продаж 25 дерев’яних будиночків  на узбережжі за 40 тисяч гривен ( тобто приблизно 1,6 грн. за будинок) - замислився. Начебто все це гидко виглядає. Представник фірми, яка купує - розповідає нібито переконливо та впевнено, але відчуття що він м’яко кажучи дещо прибріхує у мене присутнє. Цілком  можливо, що  юридично він повністю правий, так економічно вірне рішення, що більш економічно - доцільним  є саме таке рішення, але ми чудово розуміємо що земельна ділянка, а тим біль будиночок на узбережжі, коштує набагато більше.  Також не слід вважати що місцеві голосувальники,  які підтримали підприємця зробили це від щирого серця, та безкоштовно. Хоча можливо все. http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://ria-m.tv/news/62072/kak_deputatyi_plyajnyie_domiki_za_40_tyisyach_griven_prodavali_(video).html Отже: влада владою, а ми також живемо  так як вміємо. Намагаючись не бути гірше за сусіда, чого б це нам не коштувало. Отже змінивши владу та не змінившись самим, ми ніяких змін не отримаємо. Ось би хто відповів як це зробити. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: чиновники,влада,громадянське суспільство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.