Бойовики "ЛНР" з переляку шукають українських диверсантів

04 квітня 2016, 20:27
Власник сторінки
0
120

Примітно, що на сьогоднішній день всі операції «МГБ ЛНР» зводяться до так званих знахідок зброї – «схронів українського підпілля». До речі, більшість знайдених схронів зі зброєю, які за версією «МГБ ЛНР» належать підпільникам – справа рук самих «силовиків ЛНР».

На території тимчасово окупованого Перевальського району і м. Алчевськ співробітниками «МГБ ЛНР» проводиться контрдиверсійна операція з метою запобігання терористичних актів і дій українських диверсійних груп на території так званої ЛНР.

За повідомленнями місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа» в районі проведення операції повністю був відсутній мобільний зв’язок від операторів «МТС»,«Київстар» і «Lifecell».

Поведення силами «МГБ ЛНР» контрдиверсійної операції на території Перевальського району і м. Алчевськ пов’язують із підривом на фугасі снайперської пари найманців з РФ.

Інформацію про підрив російської снайперки на псевдо «Аліса» підтвердили користувачі соціальних мереж. Крім цього вони додали, що разом з нею підірвався її поплічник на псевдо «Самара».

Втім, це не перша подібна операція, яку «МГБ ЛНР» проводить в цьому районі. Як повідомлялося раніше, в лютому 2016 року на території тимчасово окупованого Перевальського району і м. Алчевськ співробітниками «МГБ ЛНР» проводилася аналогічна операція, яка мала на меті знизити рівень активності диверсійних груп проукраїнського підпілля.

Район проведення операцій саме силами «МГБ ЛНР» вибрано не випадково. На території окупованого Перевальського району та в районі м. Алчевськ постійно проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. Протягом січня-лютого 2016 року в районі проведення навчань бойовиків диверсійними групами проукраїнського підпілля було проведено цілий ряд успішних диверсійних операцій.

Прес-служба МГБ ЛНР звітуючи в лютому про результати контрдиверсійної операції повідомила про те, що в ході її проведення співробітниками «міністерства» в місті Перевальську, в напівзруйнованому приватному житловому будівництві,був виявлений схрон зброї і боєприпасів.

Примітно, що на сьогоднішній день всі операції «МГБ ЛНР» зводяться до так званих знахідок зброї – «схронів українського підпілля». До речі, більшість знайдених схронів зі зброєю, які за версією «МГБ ЛНР» належать підпільникам – справа рук самих «силовиків ЛНР».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.