Незалежна нація

19 березня 2016, 18:31
Власник сторінки
Редактор
1
80
Незалежна нація

Патріотизм. Героїзм. Націоналізм

2 роки тому Україна прокинулася в холодному поту 
від жорстокої зради свого «брата». Не встигнувши залатати глибокі рани від зброї беркутні, українці одягнули берци,
розфарбувалися у камуфляж і пішли захищати суверенітет своєї Батьківщини.

Це подвиг. Економічний крах, неспроможність проміжного уряду до ревалентних, по відношенню до реалій, дій, і коррупційні взаємозабов'язання з одного боку. Мілітарний комплекс, як проста формальність - з іншого. У сукупності з паралізованою і 
дезорієнтованою системою органів правопорядку це створило умови, в яких покласти на себе забов'язання Захисника Вічизни - героїзм.

Холодна та голодна – така б була сьогоднішня українська армія без волонтерів. Все, що має сьогодні український воїн здобувалось через соціальний розголос, тиск громади і просто невгасаюче серце небайдужих. Станом на зараз, мілітарний комплекс значно підсилився. Але далеко не до такого рівня про який гордо звітують очильники МОУ та гарант.

Революція зламала стіни системи, але фундамент залишився той самий і виконавчі 

Революція зламала стіни системи, але фундамент залишився той самий і виконавчі залишилися ті ж самі, лише в іншому вигляді. Якщо людина - деюре народний обранець, а не дефакто структурний елемент "імперії патрона" , то ні завтра, ні через рік, ні через десяток років вона не стане борцем за національні інтереси. Тим, ким повинен бути кожен депутат. А ми когось із сьогоднішніх українських політиків зможемо назвати патріотом?

У найскрутніші для України часи, коли, здавалося, останні надії було втрачено, на захист співгромадян, піднімалися творча інтелігенція, науковці, громадські діячі. Зараз вся відповідальність за майбутнє України лягає на нас - її молодь. Покоління Незалежних. Ми - коріння нової країни, за нами стоїть її майбутнє. Бути байдужим і перенести теперішню систему в нову Україну - ми просто не маємо права.

Реалізація країни мрії - це реалізація себе. Це здатність прокинутись, сказати собі 

Реалізація країни мрії - це реалізація себе. Це здатність прокинутись, сказати собі зранку я досягну, а на вечір я досяг! Ідея нової країни, її нариси - то лише іскра. І якщоти не роздмухаєш її - вона згасне. Якщо ти не збудуєш себе - то крихким буде коріння нової держави, і вона впаде. Якщо ти не візьмеш на себе відповідальність вже сьогодні, 
то завтра просто не існуватиме. Вчись, здобувай, будуй. Це твій девіз. Тебе не чує твоя влада? Сам нею стань. Це не означає деструктивні зрушення. Це означає те, що ти донесеш свою Україну майбутнього до інших. Це означає те, що своїми діями і словами ти переконаєш громаду наділити тебе владою. Це означає, що ти, а не хтось там, побудує сучасне озброєння для армії.

Лише втіливши свою мрію у життя, побудувавши себе ти побудуєш справжню демократичну Незалежну Україну. І пам'ятай - ти не один.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Україна,націоналізм,патріотизм.,героїзм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.