Студенти НПУ ім. Драгоманова домоглися перевірки університету прокуратурою

16 березня 2016, 21:13
Власник сторінки
0
4322
Студенти НПУ ім. Драгоманова домоглися перевірки університету прокуратурою

Схоже, що на керівництво ВУЗу чекають тяжкі судові тяганини

Нещодавно стало відомо, що студактив університету ім. М.П. Драгоманова ініціював перевірку керівництва щодо професійної відповідності та використання активів учбового закладу.

Свої скарги студенти направили до Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції Депутати в свою чергу підтримали ініціативу та пообіцяли передати справу до прокуратури та СБУ.

На черговому засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України. Під час роботи комітету розглянуто звернення студентів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, щодо порушення законодавства України керівництвом університету, зокрема ректором – Андрущенком В.П. 

За результатами обговорення цього питання - члени Комітету ухвалили рішення ініціювати звернення Комітету до - Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України та органів внутрішніх справ України для перевірки фактів зазначених у зверненні.

Фактично механізм повної перевірки ВУЗу запущений, і зовсім скоро широкому загалу стане відомо про незаконні оборудки ректора Андрущенка та його прибічників, про що так багато кажуть студенти. Залишилося лише зачекати професійної реакції державних служб орієнтованих на боротьбу з корупцією.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.