За підтримки АПАУ в Україні триває освітня програма для фармацевтів

03 березня 2016, 16:07
Власник сторінки
0
244
За підтримки АПАУ в Україні триває освітня програма для фармацевтів

Аптечна професійна асоціація України спільно з компанією «Біонорика» та Національним фармацевтичним університетом продовжує курс семінарів, направлених на зростання рівня фармацевтичної опіки

Чергове навчання аптечних співробітників пройшло 3 березня в Києві – у заході взяли участь близько 100 фармацевтів і провізорів столиці.

«Підвищення кваліфікації фахівців фармацевтики є важливим і одним з найбільш пріоритетних напрямків роботи нашої Асоціації. Ми дуже відповідально ставимось до прийняття фармацевтів до членів АПАУ, зокрема, однією з умов членства є наявність профільної освіти. Ми об’єднуємо найкращих фахівців галузі, тож вважаємо необхідним не лише підтримувати рівень їхньої кваліфікації, але й сприяти його підвищенню. Надійним партнером у цьому для АПАУ є компанія «Біонорика» та співробітники кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації НФаУ під керівництвом завідувача цієї кафедри, доктора медичних наук, професора Ігоря Зупанця», – говорить директор АПАУ, доктор фармацевтичних наук Володимир Руденко.

Річна програма «Експерт з фітотерапії» передбачає проведення виїзних навчань по всій Україні, аби охопити максимальну кількість аптечних співробітників.

Кожен з семінарів включає в себе лекції, практичну частину та тестування. За результатами навчання учасники отримують сертифікати про проходження курсу.

Нагадаємо, раніше такі навчання пройшли в Харкові, Львові та Запоріжжі. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: аптеки,аптека,обучение,фармацевтика,навчання,фармацевтическая отрасль,фармацевтичний ринок,Аптекарська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.