«Frontent development»- нова програма працевлаштування і підвищення кваліфікації

23 лютого 2016, 23:26
Власник сторінки
0
23

Нова програма для переселнців зі Сходу України

26 грудня в інформаційному агенстві «УНІАН» відбулася прес-конференція щодо запуску навчальної програми «Frontent development». Це навчальна програма для внутрішньопереселених осіб. Головна ідея програми полягає в тому, щоб працевлаштувати переселенців і підвищити їх  кваліфікацію за допомогою якої вони зможуть самостійно заробляти гроші у сфері бізнесу, маркетингу та it-технологіях.

 

  Цей проект фінансується урядом Японії. Робота над програмою розпочалася в березні 2015 року. Вона буде проходити в шести регіонах України , а також буде онлайн курс. Щоб взяти участь у програмі потрібно зареєструватися в інтернеті або по телефону. Навчальна програма вже розпочала свою роботу у Харкові, Одесі та Дніпропетровську. 20 січня вона стартуватиме у Києві. Курс навчальної програми передбачає 140 годин загального навчального процесу. Керівником цього проекту є заслужений діяч наук і техніки України пан Козаченко.
   «У нас є декілька напрямів за якими ми працюємо. Ми займаємося працевлаштуванням та перекваліфікацією  переселенців, створюємо нові робочі місця на базі існуючих підприємств»,- проінформував представник проекту Руслан Федоров. Програма співфінансує 67 % заробітних плат або закуповує нове обладнання для підприємств. Переселенцям дуже важко знайти робочі місця, тому і було створено програму, яка займатиметься перекваліфікацією переселених осіб. Багатьом переселенцям потрібно підвищити навички або надати нові знання щоб вони підвищили свою конкурентоспроможність. Командою було заплановано проведення тренінгів з організації бізнесу, написання бізнес-планів та навчання фінансової грамотності.

   «Тому ми сподіваємося, що цей благодійний проект допоможе біженцям зі Сходу України працевлаштуватись і вийти з критичного становища в якому вони опинилися»,- додала представниця проекту Наталія Белявська.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.