Полтавці святкують Водохреща.

19 січня 2016, 22:19
Власник сторінки
Фотокорреспондент
0
101
Полтавці святкують Водохреща.

Сьогодні на центральному пляжі міста, полтавці пірнали у ополонку.

Цьогоріч спостерігається справжній ажіотаж навколо даного свята, дедалі більше полтавців приєднується до святкування Водохреща та пірнає у крижану воду.
Незважаючи на те, що вулиці окутав мороз та заметіль, люди з задоволенням пірнали в ополонки. Люди відвідали даний захід сім'ями, занурювалися всі, від малого до великого, не боючися захворіти.
Організатори попіклувалися про максимальний комфорт, всім бажаючим надавалася змога зігрітися та підкріпитися, так як на місці працювали пункти обігріву та місцеві кафетерії. Також заздалегідь були готові до непередбачуваних ситуацій, тому на пляжі були присутні працівники МНС та лікарі.
На вулиці весь час панував сміх та радість, отже зрозуміло, що люди залишилися задоволеними і враження про цей день ще довго зігріватимуть їхні серця.

Автор фотографий: Artem Yagnyuk
Авторы статьи: Виктория Гриневич, Анастасия Дергай
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Полтава,Водохреща
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.