Півнячі бої Авакова та Саакашвілі

16 грудня 2015, 18:18
Власник сторінки
0
195
Півнячі бої Авакова та Саакашвілі

Бійка двох високопосадовців показує низький рівень чи, навіть, відсутність, політичної етики. Українці мають зробити висновок, засудивши дії Саакашвілі та Авакова.

Чи можна очікувати, що Україна стане членом ЄС, стане не країною 3-го сорту, а державою із розвинутою економікою? Чи можуть українці розраховувати на толерантність у громадському транспорті, якісні послуги, достойні зарплати?
Поки в Україні є такі Авакови, Саакашвілі, Порошенки - ми щодня спостерігатимемо за цим цирком.

Маленький нюанс, який мене збентежив у конфлікті грузина та вірмена - і Саакашвілі, і Аваков, і, навіть, Порошенко - всі розмовляють російською мовою. Якщо я не помиляюсь, щоб отримати громадянство України, потрібно знати мову. І державні службовці, якими є ці троє, мають розмовляти українською на офіційних заходах. Чи то вони всі разом на пиво зібрались?

Але це маленький нюанс. Набагато гірше те, що два високопосадовці опускаються до рівня базарних баб, звинувачуючи один одного без наявних доказів, вживаючи ненормативну лексику, граючи на камеру та міряючись псевдолюбов"ю до України.

Соцмережі обговорюють, хто ж з двох правий. Та ніхто. Ні один, ні другий, не достойні бути не те що міністрами чи губернаторами. Обидвоє паплюжать націю українців, чублячись як півні на ринзі перед телекамерами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Саакашвили,Аваков,Арсен Аваков,Михаил Саакашвили,конфликт Авакова и Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.