На Житомирщині відбувся скандал.

16 грудня 2015, 10:56
Власник сторінки
0
80
На Житомирщині відбувся скандал.

З самого початку війни обіцянки влади щодо оплати зарплатні нашим військовослужбовцям залишилось у минулому, ніхто вже нічого не згадує, бо це просто безглуздо.

Якщо навіть не казати про зарплатню, то наших хлопців навіть не можуть забезпечити самим необхідним, одягом, їжою, та створити прийнятні умови проживання на передовій.

Все це і їжу і одяг , все покупають та доставляють туди активісти та волонтери, але нажаль навіть це іноді не доходить до військових.

На Житомирщині у Коледжі відбувся скандал, у студентській їдальні продавали сухпайки, каші, м’ясо, цукор, каву. все це стало відомо, тільки після того, як самі учні подзвонили активістам.

По приїзді активісти були шоковані тим, що на складі окрім їжі, ще й і протигази, ковдри, палатки, які придназначені для військових.

Керівництво Коледжу відхрещується від цього, кажучи що вони підписали договір із приватним підприємцем на поставку продуктів. Вони нічого не бачили та не перевіряли.  Сам же підприємець, ім’я якого приховується у інтересах слідства, відмовився давати будь які коментарі на цей рахунок. Для того щоб вивезти все це прийшлося викликати декілька автівок.

Якщо подумати логічно, то самостійно підприємець не міг стільки вивезти із військової частини чи складу де все це було, тому стає питання, хто із військового керівництва має до цього відношення.

 https://www.youtube.com/watch?v=OiU6OF87arg&feature=youtu.be


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.