З першого квітня знову зростуть ціни на газ.

15 грудня 2015, 15:55
Власник сторінки
0
175
З першого  квітня знову зростуть ціни на газ.

З першого квітня 2016 року, знову зростуть ціни на газ, приблизно на 40 відсотків. Яка причина такого росту не відомо, якщо керуватись ціною за яку ми покупає газ, то вона ніяк не відповідає тій ціні

Лідер Радикальной Партії Олег Ляшко, також не розуміє звідки така ціна береться? Якщо зараз вже після підвищення цін, у середньому українець платить від 1500 гривень на місяць, то скільки він буде платити після 1 квітня?

Влада скидає все на те, що будуть піднімати середню зарплатню, та пенсії, але якщо це перевести  з процентів у кошти, то виходить приблизно + 100 гривень, які ніяк не покриють, ту суму на яку звищили тарифи на газ.

Якщо порахувати, що середня зарплатня 1 300 гривень а пенсія і того менше, то після надбавки вона буде  1 400 гривень, і тільки ці кошти будуть уходити на оплату газу, не кажучи вже про те, що  людям треба щось їсти, купувати якусь одежу, збирати дітей до школи.

Всі ми пам’ятаємо слова нашого прем’єра, коли він сказав, що зробив все можливе, але газ дешевшим не стане, виникає закономірне питання: Що саме він зробив?

http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.youtube.com/watch%3fv%3dIphSHyv564s%26amp%3bfeature%3dyoutu.be

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.