Чиї інтереси відстоюють депутати ?!

10 грудня 2015, 17:08
Власник сторінки
Журналіст, Депутат
0
693
Чиї інтереси відстоюють депутати ?!
депутати від "Партії простих людей" м. Ромни

Про те, як депутати зливають чи не останні працюючі підприємства задля власної вигоди, або ще банальніше - через свою нездатність думати.

Останнім часом все частіше закриваються чи не останні підприємства наших міст. Це підприємства, які колись були дуже успішними, приносили високі прибутки, а деякі з них прославляли наші міста на всю Україну, або навіть були відомі серед країн СНД.
Така ситуація складається через народних обранців, які йдуть у політику задля власних інтересів, та тих депутатів, що м'яко кажучи, зовсім не мають здатності логічно мислити.
Нещодавно я став свідком схожих ситуацій, що сталися у м. Ромни, що на Сумщині.

На порядок денний сесії міськради було винесено питання щодо ліквідаціі або рорганізіції місцевої лінійної поліклініки, шляхом приєднання до центральної лікарні. Одразу ж утворилися дебати, але місцевим горе-чиновникам найголовніше було якомога швидше проголосувати ЗА! Заінтересована сторона явно домінувала, також була група, якій байдуже за що голосувати і вони ліпше проголосують ЗА, щоб не сваритися з "деякими людьми". Найменшою ж виявилася кількість депутатів, які воліли розібратися в ситуації, та врятувати заклад, або навіть надихнути його на нове життя.
Тож, як це не сумно звучить - заклад майже втрачено...

Інша ситуація зараз тільки набирає обертів!
Місто Ромни славиться своїм підприємством - КП "Ромнитеплосервіс", керівником якого є Беседа Володимир Корнійович. Ця установа входить в п'ятірку найкращих комунальних підприємств України. Але місцевій владі байдуже на ці досягнення! Нещодавно пану Беседі мер міста мав подовжити контракт, і навіть обіцяв, що так і буде зроблено! Та "кумівство" взяло верх і вже минулому директору було відмовлено без будь-яких пояснень.
Що далі?
Далі все той же, сумнозвісний сценарій! Установу хочуть злити з іншим схожим підприємством - КП "Ромнитепло-сервіс", але на чолі з паном Мега В. П., та десятком мільйонів боргу.
Таким чином хтось врятує Ромнитепло-сервіс з його боргами та директором, але загублять успішне підприємство. Але чи на довго? Якщо цей горе-керівник вже увігнав одне підприємство в борги, чи не з такою ж легкістю він зможе обанкрутити ще одне ?

"А що робити?" - запитаєте Ви!
Мабуть ми самі у цьому винні! Винні у тому, що допустили цих людей до влади. Винні не тільки своїм голосуванням за обраних, а й бездіяльністю.
То ж давайте цікавитися політичними справами нашої країни, наших міст та сіл. Потрібно контролювати обраних депутатів, відзивати тих хто не виправдав надій, та найголовніше відвідувати виборчі дільниці, адже як говорив Вінстон Черчилль: "Погану владу обирають хороші люди, які не ходять на вибори".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: депутаты,Сумська область,Ромни,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.