До яких пір армія буде споюваті наших дітей

27 листопада 2015, 10:53
Власник сторінки
Мама солдата Украины
0
3065
До яких пір армія буде споюваті наших дітей

Відкритий лист міському голові Львова Садовому Андрію Івановичу

Шановний Андрію Івановичу!

До Вас, як до прекрасного сім'янина і батька, звертаються солдатські матері міста Львова та області з проханням зупинити свавілля військових.
У той час, поки наші сини, чоловіки та батьки отримують поранення і гинуть на південному сході, захищаючи незалежність України, сотні здорових і навчених «військових» під виглядом учасників навчань без просипу п'ють, ведуть аморальний спосіб життя. Останнім часом вказане вище явище набуло масового характеру.
Вчора дві наші активістки стали свідками волаючого порушення. При проведенні закупівель медикаментів і продовольства для відправки в зону АТО, жінки спостерігали купівлю військовослужбовцями ЗСУ, прибулими, як вони сказали, «на канікули», величезної кількості спиртного. Бійці були вже п'яні і приїхали до магазину на автомобілі з військовими номерами.
Активістки нагадали продавцям про заборону продажу спиртного людям у військовій формі. Адміністрація магазину відповіла, що вже неодноразово намагалася відмовити, але щоразу отримувала погрози розправи із застосуванням зброї з боку військових.
Може великими військовим чинам варто вже звернути увагу на своїх підлеглих, замість того, щоб влаштовувати пишні прийоми американських і канадських колег в найдорожчих ресторанах Галичини за державний рахунок, а потім, також як вони, з'являтися на вулицях наших міст в непривабливому вигляді.
Шановний Андрію Івановичу! Ми, Ваші виборці і матері патріотів, просимо Вас навести порядок на нашій прекрасній Львівщині та захистити населення від таких «захисників».

Солдатські матері
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Львов,НАТО-Украина,Украина-США,Украинская армия,Учения НАТО,Военные учения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.