«Перевертні в погонах» поліції Полтавської області Частина друга

26 листопада 2015, 23:09
Власник сторінки
0
186

Працівник правоохоронних органів Сурадєєв Ігор, який має звання підполковника, займає керівну ланку наркотичного синдикату «перевертнів у погонах»

Наша редакція вже розповідала про тяжкі наслідки впливу сильнодіючого наркотичного засобу метамфітаміну на молодий організм та про той факт, що в м. Кременчуці цей наркотичний засіб розповсюджується без жодних протидій за допомогою перевертнів у погонах, а саме: головного фігуранта наркокортелю в м. Кременчуці, полковника міліції Сурадєєва Ігора, а також його поплічників Скриля Юрія, який виконує всі команди наркобарона Сурадєєва, і його рідного брата Скриля Олександра, який працює у відділі внутрішньої безпеки Полтавської області та прикриває своїх товаришів по наркобізнесу.

            В мережі інтернет мається безліч статей журналістів та небайдужих громадських активістів, про злочинну діяльність вищезазначених осіб з розповсюдження сильнодіючого наркотичного засобу «метамфітаміну» на території міста Кременчука та Полтавської області. Про діяльність злочинного синдикату перевертнів у погонах можна прочитати у наступних статтях:

-          http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://vk.com/maidan.kremenchuk

-          http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3592501/

 

Ці повідомлення є каплею у морі, тому що, якщо ввести фамілію СУРАДЄЄВ у пошуку інтернет ресурсу все стане зрозуміло за 15 хвилин. Безліч активістів, журналістів та просто небайдужих людей пишуть про злочинну діяльність вищезазначених осіб, перевертнів у погонах поліції Полтавської області, та тільки лінивий не писав про це.

Виникає питання, яким чином реагує керівництво новоствореної так званої нової поліції Полтавської області на факти, які відомі навіть генералу новоствореної поліції Беху, про злочинну діяльність Сурадєєва та його команди, або другий варіант, генерал отримує велику долю від розповсюдження сильнодіючого наркотичного засобу «метамфітаміну» полковником Сурадєєвим та його командою?

Ми раніше писали про зв’язки Сурадєєва та про розставлених осіб по різних відомствах поліції з метою прикриття своєї злочинної діяльності.

Але на даний час нашій редакції від достовірних осіб стало відомо про нових фігурантів наркосиндикату м. Кременчука під керівництвом полковника Сурадєєва.

Так, окрім братів Скрилів, Юрія та Олекскандра, які покривають його злочинну діяльність та батько яких є головою однієї із сільрад Полтавської області, є ще цікаві особи наркобізнесу.

Достовірно відомо про діяльність у вищезазначеному наркосиндикаті працівника ДАІ начальника сектору ДТП Акименко Миколая, рідний брат якого Олександр Акименко також працює у ДАІ. На даний час зазначені працівники ДАІ, яка розформована, намагаються влаштуватися до нової патрульної поліції м. Кременчука. Але мало кому відомо про той факт, що зазначені Даішники підкидали наркотичні засоби, а саме метамфітамін, водіям міста Кременчука, за вказівкою пана Сурадєєва і з метою в подальшому заробити грошей з винних, за не притягнення їх до кримінальної відповідальності. Будьте пильні при зупинці автотранспорту у м. Кременчуці вищезазначеними псевдодаішниками, бо останні можуть підкинути наркотичні засоби. Окрім того, один із братів Акименко є кумом одного із братів Скрилів. Тобто наркосиндикат Сурадєєва налагоджений на сімейних та дружніх відносинах та все підтверджується родинними стосунками.

Слід додати про той факт, що дану гоп команду кришує начальник Внутрішньої Безпеки Полтавської області Воробьов, який на нашу думку також отримує значні прибутки від наркобізнесу по Кременчуцьки.

Молодий чоловік, який раніше приймав участь у наркосиндикаті Сурадєєва, на праві конфіденційності розповів нам про систему діяльності розповсюдження сильнодіючого наркотичного засобу «МЕТАМФІТАМІНУ». Імя даної особи ми не розголошуємо, так як останній переживає за своє життя  та його свідчення будуть використані в кримінальному провадженні після затримання «перевертнів у погонах» працівниками Служби Безпеки України.

Слід додати, що не зважаючи на діяльність журналістів та небайдужих громадян, на даний час розповсюдження метамфітаміну продовжується  увеликих темпах в м. Кременчуці.

Останній випадок мав місце 24 листопада 2015 року, коли 15 річна мешканка Кременчука отруїлась метамфітаміном та на даний час знаходиться у реанімації.

Звертаємось до всіх небайдужих. Не дамо можливості потрапити вищезазначеним перевертням у погонах до нової поліції. Завтра Ваша дитина може потрапити під вплив вищезазначених осіб та отруїтися метамфітаміном, або взагалі вмерти. Розповсюджувачі амфітаміну, які є раніше судимими особами, спеціально присаджують молодих людей у віці від 10 до 20 років на цей страшний наркотик під егідою полковника Сурадєєва.

ЗАВТРА ЦЕ МОЖЕ БУТИ ВАША ДИТИНА І МОЖЕ ОПИНИТИСЯ НА МІСЦІ ЦІЄЇ 15 РІЧНОЇ ДІВЧИНИ.

Задамо питання, чи стане відомо про походження наркотику, яким отруїлась 15 річна дівчина, чи як завжди кришуючі керівники нової поліції прикриють діяльність наркосиндикату?

Докладніше про отруєння дівчини читайте тут: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://kremen.today/2015/11/25/15-letnyaya-kremenchuzhanka-popavshaya-v-reanimatsiyu-otravilas-amfetaminom/

 

Обєднаємось заради майбутнього наших дій без наркотиків та перевертнів у погонах!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.