Народні депутати діляться досвідом із студентами Вінницького аграрного

18 листопада 2015, 13:56
Власник сторінки
3
45
Народні депутати діляться досвідом із студентами Вінницького аграрного

Традиційно ВНАУ запрошує високоповажних гостей до університету розповісти молодому поколінню про свій власний життєвий досвід та поділитись професійними секретами успіху.

В Міжнародний день студента на чайну зустріч із молодими науковцями, студентством та керівництвом університету завітав народний депутат України Андрій Шинькович. Народний обранець не раз відмічав роль університету в розбудові громадянського суспільства на теренах Вінниччини та вихованні патріотичного духу молоді. “З Вінницького аграрного виходять патріоти не на словах, а патріоти, які конкретними справами вміють любити свою країну, захищати її інтереси та будувати сьогоднішній та завтрашній день”, - наголосив народний депутат Андрій Шинькович.

7,

Також він відзначив потенціал молодих науковців університету та нагородив подяками від імені Верховної ради України кращих студентів, аспірантів та молодих науковців Вінницького національного.

4,

Зустріч за чашкою чаю, кави є новим форматом відкритого спілкування керівництва ВНАУ та студентства. Президент університету Григорій Калетнік та ректор Віктор Мазур із задоволенням поспілкувались із лідерами студентських організацій, відмінниками навчання та представниками активної молоді. На зустрічі не раз відмічали можливості, які відкриває перед студентством Вінницький національний аграрний університет. “Ті знання, які ви отримуєте в нашому університеті дають можливість прокладати професійну стежину у будь-якій галузі економіки держави", - підкреслив президент університету Григорій Калетнік.

На завершення зустрічі студенти подякували народному депутатові та керівництву університету за зустріч, за вітання та можливість спілкування на різноманітні теми у такий відкритий та неформальний спосіб.

1,

Після зустрічі молоді науковці та керівництво університету взяли участь у Всеукраїнській конференції «Сучасні агротехнологі: тенденції та іновації», яка проходила на базі ВНАУ за участі вищих навчальних закладів, наукових інститутів та академіків Національної академії аграрних наук України Василем Петриченко та Миколою Роїком, директором Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України.

Нагадаємо в День працівників сільського господарства до Вінницького національного аграрного університету завітала голова Громадської організації “За демократію через право”, член Венеціанської комісії до 2014 року Марина Ставнійчук.

Прес-служба ВНАУ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.