У Херсоні відбулася бійка між активістами, і п'яним братством ринку.

28 жовтня 2015, 17:58
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
341
У Херсоні відбулася бійка між активістами, і п яним братством ринку.
Рынок 3 штыка

28 жовтня, близько 15:00, патрулюючи 4-й Таврійський, разом з журналістами наткнулися на те, що невідомі в алкогольному сп'янінні проявляють агресію до перехожих, особливо до жінок на території ринку

Після чого ми зробили зауваження, один з невідомих виявив агресію і вдарив активіста «Південного національного союзу» по обличчю, який також є журналістом прес-служби Самооборони.

Бійку вдалося зупинити завдяки гарній фізичній підготовці моїх членів організації. Після чого місцеві алкоголіки поповзли в невідомому напрямку. За те, ми, залишили собі трофей, у вигляді зеківської заточки.

При спілкуванні з директором ринку, вона мені розповіла, що зробити вони нічого не можуть, але алкоголіки будуть покарані. У ході розмови я помітив, що дане братство вона знає поіменно. І охорона ринку не функціонує.

ВИ ПІДДАЄТЕ СЕБЕ НЕБЕЗПЕЦІ, ВІДВІДАВШИ ЦЕЙ РИНОК!!!

Євген ВОЛКОВ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.