Хакеры "Правого Сектора" Атаковали Телеканал "Украина"

24 жовтня 2015, 21:06
Власник сторінки
0
277

Хакеры считают выборы в стране нелегитимными

Сегодня хакеры Правого Сектора заблокировали сайт телеканала "Украина" и ряд других неугодных СМИ в знак протеста нелегитимных выборов в стране. По их мнению, все депутатские мандаты уже давно проданы местным олигархам и по факту народ Украины не играет никакой роли в политической жизни государства.

Вот полный текст обращения к народу хакеров Правого Сектора, размещенный на их официальном сайте:

Наш протест проти шахрайських виборів!
У нашій країні у черговий раз проводяться несправедливі вибори, покликані узаконити владу олігархів і колишніх поплічників Януковича. Ми, представники національно-визвольного руху "Правий сектор", неодноразово заявляли, що голосування проходить в невідповідний для країни час. Ми впевнені, що ці вибори не здатні змінити ситуацію в Україні на краще. Мандати депутатів в місцеві органи влади вже розпродані олігархам.

На жаль, діюча влада нас не чує. Ось чому ми продовжуємо боротьбу.

На знак протесту проти шахрайських виборів сьогодні ми, "Електронна Червоно-Чорна Січ", проводимо кібератаку на телеканал "Україна" і інші національні електронні ЗМІ, які сприяють фарсу з "вільним волевиявленням громадян України".

Наші дії - це прямий заклик до усіх українців замислитися над своїм вибором. "Правий сектор" йде своїм власним шляхом. Наш вибір - це нова націонал-патріотична революція. І альтернативи цьому шляху не буде!

Слава Україні - Героям Слава!

Слава Нації - Смерть Ворогам!

Електронна Червоно-Чорна Січ

http://pse3zub.org/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.