Вінницький аграрний продовжує підтримувати героїв, які боронять наші кордони

10 вересня 2015, 14:15
Власник сторінки
1
52
Вінницький аграрний продовжує підтримувати героїв, які боронять наші кордони

Ми хочемо зробити дітям та нашим героям свято - Валентин Столярчук


В автомобіль вже завантажено солодощі для дітей, тепер складають музичну техніку - золотий голос ВНАУ Валентини Столярчук їде з концертами в зону АТО. Співак, який підкорив власним співом не лише сцену рідної альма-матер, а й кращі майданчики країни сьогодні хвилюється особливо. Адже їде підносити дух тих, хто зараз знаходиться у зоні війни.


«Ми плануємо поїхати до батальйону Вінниця, Київська Русь, а також в будинки інтернати та школи, ми хочемо зробити для дітей свято, хочемо привітати хлопців, які захищають наші землі, боронять наші кордони, прагнемо подарувати їм годину свята», - відмітив Валентин Столярчук.

Валентин був не одинокий у вияві бажання поїхати в АТО і не лише співом підбадьорити бійців, дітей та мирних жителів. На схід співак їде не з пустими руками. Ініціативу підтримав президент ВНАУ Григорій Калетнік. Керівник навчального закладу не вперше допомагає бійцям та дітям війни.

Військові пишаються і співаком і вищим навчальним закладом. Запевняють будь-яка допомога сьогодні потрібна людям на сході.

Дух патріотизму у Вінницькому аграрному виховується з перших днів навчання в університеті. Не лише виховними заходами це проявляється. Студентство завжди йде на допомогу бійцям, постраждалим на сході.

Маленька Маринка, дитя великої аграрної родини, весело повертається зі школи додому. У своєму безтурботному дитинстві вона знає, що в її сонячні країні йде війна. Тому усім бажає миру: «Я хочу щоб в Україні був мир і всі бійці повернулися живими».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.