ТЕРАКТ ?

31 серпня 2015, 23:07
Власник сторінки
Економіст
1
935
ТЕРАКТ ?

Питання до роздумів


1. Чи відбулись би сьогоднішні події, як би Президент не ініціював зміни до головного документу в час фактичної військової агресії всупереч статті 157 Конституції?
2. Чи можна назвати децентралізацією запропоновані Президентські повноваження щодо увільнення з посади обраних голів місцевого самоврядування?
3. Навіщо вилучати з Конституції зазначення назв областей, які входять до складу України? Де ж тепер буде зазначено, які області є територією України?
4. Наскільки послідовними та відповідальним перед виборцями є БПП та Народний фронт коли вони голосують спільно з бувшими членами Партії Регіонів?
5. Як змогла ВО «Свобода», яка вже тривалий час не вирізнялась активною політичною діяльністю, зібрати мітинг в рази потужніший від впливової партії Олега Ляшка?
6. Чому знову, як у грудні 2013, в першу шеренгу захисту пустої Верховної Ради виставляють ВВ-шників 20-25 років?
7. Навіщо правоохоронці під час акції стукають щитами і дубинками намагаючись залякати обурений натовп? Хіба не зрозуміло, що це лише розлютить учасників мітингу, бо після куль та вибухів українців брязканням обладунками не залякати?
8. Чому правоохоронці аналогічно подіям кінця 2013 року жбурляють назад у натовп мітингувальників димові шашки? Чи не краще було би їх загасити?
9. Чому агресивно налаштовані молодики з символікою «Свобода» в балаклавах, які атакували правоохоронців, говорили російською мовою? Наскільки я знаю ВО «Свобода» однозначна у вимогах спілкуватись українською.
10.  Чи не дивує колег те, що у затриманого знайдено чеку від кинутої гранати? Зазвичай її викидають.
11. Чому влада усіляко ігнорує намагання громадянського суспільства побудувати дієву взаємодію заради реформ і прогресивного розвитку країни?
12. Ну і нарешті: хто отримає зиск від сьогоднішього теракту? Адже топ-новиною сьогодні є саме він. І ми вже мало зважаємо на сьогоднішню наругу над законами та Регламентом ВРУ, не обговорюємо зміни до Конституції чи фактичну «ширку» з опоблоком, не паплюжимо депутатів-тушок, які "проходять" по спискам одних партій, а потім переходять у інші. Ми обговорюємо теракт в центрі Києва, який попри свою нахабність все ж є важкозрозумілий героям на передовій, які втрачають своїх побратимів щодня.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Выборы Президента Украины 2019 новости,теракт,президент,Верховный Совет,Верховная Рада,Київ,Україна,бізнес,підприємці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.