Перселенці Київщини отримали продовольчу допомогу від Бужинської

29 серпня 2015, 02:45
Власник сторінки
Журналист
0
31
Перселенці Київщини отримали продовольчу допомогу від Бужинської
Катерина Бужинська передає допомогу переселенцям

Перселенці Київщини та батальйон «Миротворець» отримали продовольчу допомогу від Бужинської

Сьогодні Катерина Бужинська побувала у санаторії «Джерело», де з чоловіком Дімітаром Стойчевим передали четверту частину гуманітарної допомогу вимушеним переселенцям з Донбасу та Криму. У цьому санаторії зараз проживає близько чотирьохсот дорослих та дітей. Також допомогу отримали переселенці, що проживають у с. Коцюбинське.

Дві тони продовольства було передано у зону проведення АТО для батальйону «Миротворець». Допомагали у координації по наданню допомоги голова громадської спілки «Слава Україні» Андрій Верлатий; радник секретаря РНБО України в 2014-2015 рр. Микола Якубович; перший командир батальйону «Київ-1», голова ГО «Землі Українців» - Віталій Сатаренко.

«Це ні в якому разі НЕ ПОЛІТИЧНА АКЦІЯ, це прояв патріотичності та щироседна допомога. Ми з чоловіком подаємо приклад для колег артистів та запрошуємо долучитися до благодійності! Підтримуємо моральний дух наших людей. Ми роздали 15 тон допомоги переселенцям та українським військовим. На цьому наша допомога не закінчується, ми будемо намагатись залучити до таких заходів якомога більше людей. Ми вдячні братам болгарам, друзям мого чоловіка, за підтримку України!» – зауважила співачка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.