15 тон гуманітарної допомоги від Катерини Бужинської та Дімітара Стойчева

29 серпня 2015, 02:39
Власник сторінки
Журналист
0
81
15 тон гуманітарної допомоги від Катерини Бужинської та Дімітара Стойчева
Катерина Бужинська (фото прес-служба)

Це ні в якому разі НЕ ПОЛІТИЧНА АКЦІЯ, це прояв патріотичності та щироседна допомога. Катерина Бужинська подає приклад для колег артистів та запрошує долучитися до благодійності!Цілий тиждень Катерина

Співачка Катерина Бужинська разом із чоловіком Дімітаром Стойчевим та його друзями із Болгарії зібрали кошти на закупівлю гуманітарної допомоги Україні.

На передодні Дня Незалежності подружжя відвідало Прикарпаття, де передали першу частину допомоги: продовольство, засоби гігієни, білизну та канцтовари для Івано-Франківського геріатричного пансіонату, інвалідів, самотніх літніх людей, Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, дитячому будинку «Серденько», 30-ти сім’ям внутрішньо переселених осіб, що проживають у м. Івано-Франківськ,  ще 70 продуктових наборів відправили у райони області.

“Ми вас не залишимо і я вірю, що Україна переможе. Божого благословення та терпіння.”, – бажала переселенцям співачка.

Другу частину - передано Кулінарній сотні, що готує для бійців АТО, а з відти вона відправиться на Схід. Потім співачка з чоловіком відправилися в Одеську область у с. Сергіївка та м. Болград, де третю частину - отримали вимушені переселенці, що там проживають. Четверту частину - передали для переселенців із зони АТО, що проживають у Пущі-Водиці, санаторій «Джерело», а також переселенців у с. Коцюбинське. П’яту частину - 2 тони продовольства передали полку «Миротворець».

"Ще в травні ми організували благодійний тур "Українці в Європі" з допомогою якого вдалося зібрати кошти для дітей сиріт, батьки яких загинули в АТО, а опісля пообіцяли собі з чоловіком, що наступну допомогу для українців привеземо з Болгарії. За тиждень ми  відвідали багато міст та сіл, де допомогли сім'ям учасників АТО, вимушеним переселенцям, дитячим сиротинцям, будинкам пристарілих, а також частину продуктів харчування відправили у зону АТО. Ми дякуємо почесному консулу Угорщини в Івано-Франківську Василю Вишиванюку, Народному депутатові України Антону Кіссе, Голові громадської спілки «Слава Україні» Андрію Верлатому за гостинність та співпрацю у координації роботи по наданню допомоги. Усім велике спасибі."- поділилась враженнями Заслужена артистка України Катерина Бужинська.

Раніше співачка записала патріотичну пісню на підтримку українських захисників «Ти солдат України»; відвідала з концертом військовий шпиталь у м. Ірпінь; проїхалася з гастролями Європою та зібрала кошти для дітей сиріт, батьки яких загинули при виконанні службових військових обов’язків у зоні АТО; одразу після трагічних подій на ЄвроМайдані чоловік Катерини посприяв відпочинку дітей-сиріт Героїв Небесної Сотні у Болгарії.

Перебуваючи в Одесі Катерина Бужинська взяла участь у Форумі української молоді діаспори "Одеса 2015", де зібралися учасники із 24 країн світу. Співачка цього року долучилась до співпраці з українською діаспорою, в рамках проведення благодійного європейського туру «Українці в Європі». Крім проведення концертів в європейських країнах, українська виконавиця неодноразово брала участь в благодійних соціальних заходах діаспори, мала офіційну промову в Європарламенті у Брюсселі на тему: «Україна - європейська держава».

«В Україні мають право на існування заходи такого напрямку. Дякую всім, хто брав участь в організації та проведенні Форуму української молоді діаспори "Одеса 2015". В єднанні наша сила!»  – заявила співачка.

На відкритті Форуму разом із усіма учасниками заспівала пісню-єднання «Україна-це ми!».

Почесними гостями та учасниками Форуму української молоді діаспори "Одеса 2015" стали впливові діаспоряни: Урмас Пает – депутат Європейського парламенту, міністр закордонних справ Естонії 2005-2014; Богдан Гаврилишин – економіст, громадський діяч, меценат, дійсний член Римського клубу, Почесний консул України в Швейцарії; Стефан Романів – генеральний секретар Світового Конгресу Українців та голова союзу українських організацій Австралії.

 Прес-служба Катерини Бужинської

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,Одеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.