Колектив Укрпошти не залишає своїх працівників наодинці з бідою

26 червня 2015, 10:13
Власник сторінки
0
98

Останній рік для всього населення України став великим випробуванням.

Останній рік для всього населення України став великим випробуванням. Багато родин чекають на повернення своїх рідних із зони АТО. На жаль, є і такі сім’ї, що вже втратили надію на повернення своїх синів, батьків, братів.

Укрпошту теж не оминула ця біда. На сьогодні дуже багато наших працівників, а також їхніх родичів мобілізовано до АТО. Тільки за першу половину 2015 року наш колектив має 85 постраждалих, більша частина з яких поранені, але є і загиблі.

Найбільше постраждало працівників та їхніх родичів від бойових дій на Сході в Донецькій, Кіровоградській, Чернігівській, Житомирській філіях Укрпошти, а також в Дирекції оброблення і перевезення пошти.

Колектив Укрпошти не залишає своїх працівників наодинці з бідою, ми постійно вишукуємо різні варіанти надання їм допомоги.

 У Дирекції оброблення та перевезення пошти, наприклад, усім мобілізованим працівникам та працівникам, близькі родичі яких отримали тілесні ушкодження в зоні проведення АТО, підприємством надано матеріальну допомогу. В І півріччі 2015 р. ця сума склала майже 200 тис. грн.

Окрім матеріальної допомоги Укрпошти, значна допомога постраждалим йде від профспілки підприємства і безпосередньо від працівників.

Крім того, мобілізованих працівників нагороджено грамотами за значний особистий внесок в оборону рідної держави, мужність і патріотизм.

Хочу окремо подякувати всім директорам регіональних дирекцій за системну допомогу як працівникам, так і бійцям, що знаходяться на Сході України.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Укрпочта,Укрпошта,Ігор Ткачук,мобілізація,колектив,зона АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.