МТС змінює тарифи в односторонньому порядку

15 червня 2015, 00:05
Власник сторінки
0
433

Нас знову не питають...

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ’ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ  12.05.2015  прийняла РІШЕННЯ № 258 «Про внесення змін до Порядку реєстрації абонентів, які отримують телекомунікаційні послуги без укладення договору в письмовій формі», в якому вказано наступне: «Під час реєстрації абонента в оператора, провайдера телекомунікацій забороняється без згоди абонента змінювати умови укладеного між ними договору про надання телекомунікаційних послуг, у тому числі змінювати умови надання телекомунікаційних послуг, скорочувати чи змінювати їх перелік, тарифи, тарифні плани на послуги, умови і порядок оплати послуг, перетворювати внесені на особовий рахунок абонента кошти в бонуси, бали тощо».

В новинах інтернету радісно повідомляли, що віднині мобільні оператори не зможуть хитрувати з тарифами. Однак не так сталося, як гадалося…

Це рішення набуває чинності з дня його офіційного опублікування. Але на сьогодні цей документ (z0626-15) досі не набрав чинності.

Внаслідок цього мобільний оператор МТС з 15 червня 2015 р. радісно змінює умови надання послуг (зрозуміло, в бік подорожчання), і крім того, впроваджується щоденний платіж у пакетах, де його не було передбачено – це називається «оновлені умови Вашого тарифу».

І нашої згоди знов ніхто не питає. І мені знову прийдеться змінювати телефонний номер (чи то міняти оператора, чи то вибирати інший пакет послуг), втрачаючи певну контактну інформацію. Набридло…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: МТС,тарифы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.