Добродомови на "112".

19 квітня 2015, 18:05
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
136

Поцікавився у сусіда враженням від «Свободи слова» на каналі «112». Відповів, що дві доби після перегляду не второпає відразу, які двері в своїй квартирі на кухню, які на балкон, які в прихожу.

Дивлячись телешоу Шустера на «112», звернув увагу на присутність майже в кожній програмі нардепа Добродомова Дмитра Євгеновича (єврей?), як свого часу (2006-2010) – Шуфрича. Не розумів – чому, та звідки гроші на телеефір? Та все прояснилось, коли прочитав в інтернеті ( Vlasti – net ) про нього: «Опытный манипулятор. Политик обмана... Можно было бы поверить в искренность заявлений Добродомова и желание помочь стране. Да вот только похоже, что он просто банальный «тролль» российских спецслужб, который всего лишь озвучивает заданные тезисы, чтобы еще больше расшатать ситуацию в стране. А как известно, лучший способ избавиться от «тролля» – не кормить его. То есть не распространять приходящую от него информацию как «чистую монету», а расценивать ее критично. А вдруг за углом прячется тень Александра Клименко или – того и гляди – самого Виктора Януковича?»

Не обійшлося без участі Добродомова й телешоу 17 квітня на «актуальні» теми. Спочатку Савік налякав глядачів минулими витівками молодих італійських і німецьких відморозків, не сказавши, хто їх фінансував, яких використовували й радянські спецслужби в терористичних цілях. Про деякі деталі садистського розгону беркутівцями студентів в листопаді 2014 року професійно й емоційно розповіла Соня Кошкіна та подальша спонтанна полеміка з «бувалими» не добавила їй переконливості. Не вперше повторився Михайло Саакашвілі. Суттєве зауваження зробив Петро Мага, зачитавши вислов з інтернета.

Як завжди, всі депутати (нинішні і беушні) піарилися до хрипоти на модному питанні – боротьби з корупцією у всіх гілках влади (як раніше за ціну на газ чи зняття депутатської недоторканості), звинувачуючи владу у відсутності політичної волі, та здається, що більшість з «народних» обранців не мають не тільки волі, а й десятої клепки в голові. І кожний - тільки своє! Як і в парламенті, де не здатні запропонувати ні одного закону, який би після прийняття виконувався.

Виліз в ефір і спритний екс-прокурор Святослав Піскун, який, накінець, «знає», як навести лад в правоохоронній системі. Для повного комплекту не вистачало Мосійчука, Владислава Берези, Рабиновича, Анатолія Гриценка, Капліна, Кужель, головного люстратора Єгора Соболєва та знатока Ку-Клукс-Клану Сергія Соболєва. Телешоу можна було продовжити до 6-ї години ранку без перерви на рекламу.

Скептична гримаса постійно не сходила з обличчя нардепа Парасюка, бо йому вже не вдається заохотити словами «опозиційних» депутатів та незадоволених владою громадян на штурм урядового кварталу, як в лютому 2014...

Потрібно віддати належне Савіку Шустеру за уміння підбирати в програму політичних бовдурів, яким зомбувати глядачів значно легше, ніж займатися конструктивною роботою в парламенті.

 До речі. Поцікавився у сусіда враженням від «Свободи слова» на каналі «112». Відповів, що дві доби після перегляду не второпає відразу, які двері в своїй квартирі на кухню, які на балкон, які в прихожу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.