Де гроші?

15 квітня 2015, 16:36
Власник сторінки
Блоггер
0
137
Де гроші?

Те що в церквах та приходах різних конфесій щотижня збираються десятки і сотні тисяч доларів – зараз це вже ні для кого не таємниця.

Те що в церквах та приходах різних конфесій щотижня збираються десятки і сотні тисяч доларів – зараз це вже ні для кого не таємниця. В той самий час коли УПЦ Київського патріархату тоннами закуповує продовольство для бійців в зоні АТО, купує техніку, обладнання та форму для наших патріотів, вибачте, виникає логічне питання, КОГО І ЩО ФІНАНСУЄ УПЦ Московського патріархату? Адже те що гроші в УПЦ Московського патріархату є і гроші величезні – не викликає ніяких сумнівів, чого вартий тільки випадок з пограбуванням, представника Московського патріархату, ченця безлюдника Дигтяра на 1,5 млн. доларів . Куди малися йти ці гроші, впевнена, що відповідь ми всі знаємо добре! Звісно більшість коштів йде в Москву, а це тільки по самим скромним підрахункам десятки мільйонів доларів! То скільки нам ще потрібно прикладів, скільки ще має прийти гробів в наші домівки щоб кожен із нас зрозумів - кому дістаються його пожертви які він несе до Московського патріархату?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: деньги,священник,православная церковь,Новости,Агенты Кремля,Диверсанты,российские шпионы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.